SELAHATTİN ÖZTÜRK

SELAHATTİN ÖZTÜRK

ŞEYTANIN ORDULARI -2

BATI ve ABD; günümüze kadar elde ettikleri Sermayelerini, nüfuzlarını, mallarını, velhasıl güçlerini çoğaltırken “TAHAKKÜMÜ – BASKIYI- ZULMÜ” kullanmayı tercih ettiler. Sömürdüler, böldüler, parçaladılar. Ancak; PANDEMİNİN gelişi onların da dengelerini sarstı, allak –bullak oldular birden. KÜRESEL yapıların bu süreçte oynadıkları çıkarlarına yönelik her türlü kurnazlıkları, çıkarılan savaşlar v.b. olumsuzluklar da eklenince, KÜRESEL SİSTEMLE aralarına kara kediler girmeye başladı. Fırsat ellerine geçse kapı dışarı etmek için ellerinden geleni yaparlar.

“Zulüm Ebediyyen Payidar olmaz” sözdü ne kadar doğru bir sözdür. 200 (ikiyüz) senede sistemleri çatırdamaya başladı. Yaptıkları  ZULÜMLERİ, “BUMERANG” etkisi yaparak kendilerine dönmeye başladı.  Kendileri kendileriyle (birbirleriyle) çekişiyorlar artık, işleri daha da zor olacak.

BATI ve ABD, Dünyanın normal gidişatını bozmuşlardı. İnsanı Fıtratından uzaklaştırdılar.  Bizim, Rabb dediğimiz, Onların dediği şekilde TANRI’yı “İNSANİLEŞTİRME” çabalarına giriştiler. Yaratılmış her şeyi ruhsuz kabul ettiler ve ya Ruhsuzlaştırdılar. İnsan için en büyük DOST olan Allah’ı bırakıp, en büyük düşmanı olan ŞEYTAN ve avanesiyle iş tuttular.  Adaleti, Hakk’ı, merhameti, iyiyi, güzeli,  Doğruyu umursamadılar. İnsanı birbirinin Kardeşliğinden koparıp, birbirinin Kurdu yaptılar. Her türlü kurumlarını soğuk hale soktular, iflasın eşiğine getirdiler. Samimiyet mefhumunu yıktılar. Hareketlerinde 12 (oniki) yüzlüğünü tercih ettiler. Her şeyleriyle ŞİRKİN göbeğinde boğuluyorlar. Öyle ki, Zevklerini, hazlarını, arabalarını, evlerini, kıyafetlerini v.b.. her şeylerini İLAH edindiler.

BATI ve ABD; bu denli KİBİRLE, Tepeden bakmakla, Şımarıklıkla, MEDENİYETLERİNİN ebedi kalıcı olacağını düşünüyorlardı. Ancak, unuttukları hesaba katmadıkları çok önemli bir şey vardı. Küresel Güç diye birşey yoktur. Alemlerin Rabb’ı tekdir. Mülkün gerçek sahibi Allah’tır. Esas İktidar sahibi yerlerin ve göklerin KİLİTLERİ elinde olan Allah’tır. Hesap onun istediği şekilde yürür.

Azgın ve Zalim olan bu ŞEYTANIN ORDULARININ yürüdükleri yol, insanlığın huzuru ve mutluluğu açısından ÇÜRÜKTÜ ve Çökmeye başladı artık. Eskiden olduğu gibi istedikleri şekilde at koşturamıyorlar.  Yeterince sözlerini geçiremiyorlar. Yavaş-yavaş IŞIKLARI SÖNMEYE başladı BATININ. Yeni Dünyada insanlık için ASYANIN IŞIKLARI YANMAYA başladı. Yeryüzü insanlığının huzur-mutluluğu için Hayırlı olsun. 

Selam ve Dua ile Allah’a Emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SELAHATTİN ÖZTÜRK Arşivi