SELAHATTİN ÖZTÜRK

SELAHATTİN ÖZTÜRK

ŞEYTANIN ORDULARI-1

İnsanlık tarihi boyunca, bugünde dahil olmak üzere ŞEYTANIN orduları her yerde hareket halindedirler.

Vazifelerini yapmak için gece-gündüz dur-durak bilmeden çalışırlar. Faaliyetlerinde MENFAATLERİ her şeyin üstünedir. Bu yolda her hareketi  Meşru sayarlar. Vatanları, milletleri, akrabaları yoktur. Varsa-yoksa çıkarları. Son yüzyılda ete-kemiğe burunmuş hali, Genel manada KAPİTALİST EMPERYAL  SÖMÜRÜ SİSTEMİDİR.

Bu, Hak’tan – Adaletten nasipsiz sistemin Fikir babası 1000 (Bin) yıl yaşamak isteyen Siyonist YAHUDİDİR Günümüzdeki yerleşik Devletleri ABD’dir. Bu Devletin Finansının karşılayıcısı Yahudidir. Merkez Bankasının sahibi Yahudidir, Fonlayıcısı Yahudidir. Sistemin yürüyüşünde (İNGİLİZ AKLI ve SİYONİST YAHUDİ) işbirliği içerisindedirler. Derin Amerika’da İngilizler ve Yahudiler herşeyin içerisindedirler. Dümende genelde 10.000 (Onbin) Aile, Özelde 17 (Onyedi) aile ÖNCÜDÜR bu Kapitalist Sömürü Sisteminde.

İkinci Dünya Savaşından sonra kurdukları bu DÜZEN, bugüne kadar SLOGANİK bir “KÜRESEL SİSTEM” adı altında işlerini yürüttü. Kullandıkları sömürü araçlarında öne çıkan en etkili iki temel öğe 1-FAİZ, 2-Rezerv para statüsü verilen DOLAR dır. Bu iki temel öge kullanılarak sömürü çarkları döndürülerek, insanlığın zenginliklerini iç ettiler. Önlerine kim durduysa ezdiler, Yaktılar, Yıktılar. Kan-göz yaşı ve zehir akıttılar. Ve tabi ki yan, Aparatları var.

Bu durum, ilelebet devam edemezdi. Nitekim Pandemi sonrası olanlar oldu. Küresel sistemden Batı Dünyası da nasibini alınca, sıkıntılar su yüzüne çıkmaya başladı. İnşallah haftaya görüşmek ve devam etmek dileğiyle Allah’a emanet olunur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SELAHATTİN ÖZTÜRK Arşivi