SELAHATTİN ÖZTÜRK

SELAHATTİN ÖZTÜRK

OSMANLIDAN TÜRKİYE’YE GENEL BAKIŞ-2

Bir önceki makalemizde II. Abdühlamid kendi döneminde çok stratejik siyasi hamleler yaptı demiştik. Bu hamlelerden biri de, bütün baskılara  rağmen Filistin’de İsrail’e toprak veremeyerek İsrail Devleti’nin kuruluşunu yaklaşık 50 sene geciktirdi. Yaptığı bütün hamleler kapitalist – Emperyal güçleri rahatsız etti. Onlar da kendi hamleleriyle padişahı indirebilmek için harekete geçtiler.

II. Abdülhamid kendi dönemi için, şunu söylüyordu: “ Hangi taşın altını kaldırsam, altından İngilizler çıkıyordu.” İşte bu yapılar hiçbir şekilde karşılarında “yerli – milli” birini istiyorlardı. Onun için bir an evvel ismetin çekirdeği olan Osmanlı’nın başındaki PADİŞAH’ı devirip, sonrada Osmanlıyı yıkmak için bütün güçleriyle yüklenmeye başladılar, harekete geçtiler.

II. Abdülhamid, böylesine zorlu dönemde bir çok okullar açtı. Çokça öğrenciyi faydalı (İlimleri – Teknikleri – Yenilikleri) öğrensinler ve ülkelerine dönüp millet ve Devletine hizmet etsinler düşüncesiyle yurt dışına (Avrupa’ya) gönderdi.

Başta İngilizler, Fransa olmak üzere v.b.. ülkeler, ülkelerine gelen bu gençleri her türlü metodu kullanarak ele aldılar. İstibdat yalanları ile devletlerini kötülediler. Ülkenize “Özgürlük ve Hürriyeti” siz getireceksiniz, kurtarıcı siz olacaksınız gibi süslü sözlerle kafalarını karıştırdılar. Bir müddet sonra Vatan-Millet adına olan fikirlerini beyinlerinden boşaltıp, yerine kendi süslü, zehirli fikir ve akımlarını akıtıp doldurdular. Maalesef  hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bu sloganik kelimelere kandılar. Vatanlarına, Milletlerine hizmet edecekler diye kendilerinden çok şey beklenen bu gençler, Vatanlarına Hain padişahlarına düşman olarak geri döndüler. Her biri Masonluğu kabul etmiş bir Masondur artık.

Bir Mason ve Hain olarak ülkelerine dönen bu akıllarını kiraya vermiş zavallılar, Masonluğu gerektirdiği vazifelerini yerine getirebilmek için, içerde bütün mason kardeşleri ve Yahudiler ve Dışarıdaki, ağa babaları ve onların taşörenleri, başta Ermeni ve diğer örgütlerle hep birlikte yıkım heyeti oluşturdular. Emellerine ulaşabilmek için, Kurucusu İbrahim Temolar daha sonra 1936’da İstanbul’a gelecek Tabipler Kongresinin Romanya delegesi olarak. Ne kadar milli değil mi? Bu zat yıkım ekibi üyesi.

II. Abdülhamid’i tahtan indirmek için kurulan hareket ordusu da Selanik’te kuruldu. Avrupalılar, nasıl bir Devleti yıkmak istiyorlardı acaba. Mezopotamya’da  ilk defa “HAK” Merkezli dünya görüşüne göre kurulmuş olan ve çağımıza kadar gelişerek gelen bütün İslâmı Türk Devletleri gibi Osmanlı (İslâm) Devleti de HUKUK düzeni içinde kalarak çalışmalarını yürütmüştü. Bu düzen içinde hep, KURALLAR önde tutuldu. 

Osmanlı Devletini yıkmaya, Padişahı indirmeye çalışanların hepsi MASON’DU. İttihat Terakki üyelerinin de hepsi MASON’DU. Dışarıda başta İngilizler, Fransa, Rusya olmak üzere, Apaatları, Ermeni ve diğer v.b. terör örgütleri, içeride bizim Hainler, Yahudiler ve bütün Masonların birlikte işbirliği sonucu 600 yıllık Osmanlının Padişahı II. Abdülhamid tahttan indirildi. 1908’de . Daha sonra bu vatan kurtarıcısı sahtekar hainler. Osmanlıyı savaşa soktular. 6 yıl sonunda Osmanlı Devletini yıkıp dağıttılar. 1909’da da Mason Localarını Türkiye’ye soktular. Üstad-ı Azamları TALAT PAŞAYDI. Yıkım öncesi Devletin içi Hain paşalarla dolup taşmıştı. MİTHAT paşa İngilizler adına çalışıyordu. FUAT Paşa-Avni Paşa hepsi hain Mason Paşalardı. Böylelikle emellerine ulaştılar. Coğrafyayı parçaladılar. Sömürü ortamını oluşturdular. Zenginlikleri ele geçirdiler. Coğrafyamızda, geçmişimiz tarihimiz, kimliğimizde sıkıntılar oluştu. Müslümanlar güç ve itibar kaybına uğradılar. 24 milyon km2’lik toprağımız bu günkü sınırlarımıza düştü. İnşallah devam edecek.

Sevgi ve sayılarımla.

Allaha Emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SELAHATTİN ÖZTÜRK Arşivi