SELAHATTİN ÖZTÜRK

SELAHATTİN ÖZTÜRK

TÜRKİYE  SEÇİMİ

Seçim gününe girerken İsraillilerin başkanı NETENYAHU şöyle diyordu:

Sevgili Yahudi kardeşlerim. Bugün onlarda (Türkiye’de) seçim var. Bu seçim büyük İsrail Projesi için çok önemli. Bizlerin gelişmesine hiç kimse engel olamaz. Tek engeli de bugün aşacağız. O Çılgın adamdan sonunda kurtulacağız. Yerine gelen kişiyle çok güzel ilişkilerimiz olacak. MURSİYİ nasıl İNDİRDİKSE sıra bunda (Türkiye Cumhurbaşkanı). Darbeyle olmadı, seçim ile olacak.

Buradan sevenlerimize sesleniyorum; KIRIN şunun (Tayyip Erdoğan’ın) KALEMİNİ?

Seçim sonu sosyal medya trolleri ve bazı konuşmacılar ülkenin BAĞIMSIZLIĞINDAN yana oy kullanan milli ve yerli bizlere, Deprem bölgesindeki aynı duyguyla oy kullanan seçmenlere olmadık HAKARETLERİ yapmaya başladılar.

Müslümanlığın gereklerini, çokça eksikliğime rağmen  yapmaya gayret eden birisi olarak şunu biliyorum: Müslüman TARAFINI belli eden insandır. Tercihini, içinde bulunduğu şartları iyice okuyarak, Doğrudan, Gerçekten, velhasıl HAKK'tan yana yapmalıdır.

Oy kullanmak sorumluluk gerektirir. Şunu da açıkça belirtmek istiyorum. Müslüman, şu veya bu şekilde (başkalarının yaptığı gibi) hiç kimseye HAKARET etmez. Bütün  Emperyalist Küresel  ZALİMLERİN, ABD, BATI, Siyonist İSRAİL ve Terör ÖRGÜTÜ  BARONLARI ve Uzantılarının bu kadar AÇIK, ALENİ ve KARARLI, Ülkemizin BÖLÜNMESI adına, Ülkemizin verdiği cansiperane  BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİE rağmen; OY'unu tamda  yukarıdakilerin işine gelecek şekilde kullanan hiç kimseye SAYGI DUYMUYORUM. Zira; İnancım, milletim, Vatanım ve Devletime bağlılığım adına bu  açıklamayı bir borç biliyorum. Selamlar Allah'a emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SELAHATTİN ÖZTÜRK Arşivi