İLTER AVCI

İLTER AVCI

GEÇİM VE SEÇİM MANİFESTOSU

Değerli YeniGün Okurları ;

Bu yazımda içimden gelen fikirlerimi yazma gayreti göstereceğim. Hatam olursa affola...

Her vatandaşın herhangi bir partiye  , Türk toprakları içinde , vatan, Bayrak ve Türklük şuuru altında  sempati duyar, ayrıca idealist düşüncelerine katılabilir. Benim de çizgim Türk milliyetçisi ve Ülkücü olmamdır.

Bu ideali taşırken, ayrılıkçı, terör örgütleri ile kol kola gezen, PKK ve Leninist örgüt ile beraber olmayan , Saf ve temiz , Atatürk'ün partisi diye CHP ye ve Sol partiye meyilli kardeşlerimizi de dışlama bir fikrim olamaz. 

Parti  başkanlarının da bu konuda daha duyarlı olmasını umut ederim.

Mesela;

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli,

Ülkemizin çok önemli sorunları olduğu için, fedakârlık ederek önemli bir devlet adamlığı gösterdi. Ne dedi ;

" İlk önce ülkem, sonra partim " anlayışı ile yola çıktı.

Hain FETÖ ve yapılanması, iç siyasetteki hainlik, hükümet içindeki hainler ile uğraşmak ve elini taşın altına koymak, her babayiğidin başaracağı iş değil. Ülkenin sigortası olan bir partinin başkanı başka ne yapabilirdi .? Bıraksaydı da ülke kaosa mı sürüklenseydi.

Biz bu ülke için şehitler verdik , halen veriyoruz. Aç kalırız , yarın tok oluruz ammee.. Devletimizi nasıl bulabiliriz. İç ve dış akbabalar hazır kıta bekliyorlar.

Kardeşlerim ;

Bu zaman zarfında güzel şeylerde oldu. KIBRIS (Maraş) AZERBAYCAN (Karabağ), Türkün kanayan yarası idi. Karadeniz ve Akdeniz doğalgaz aramaları ve milli  arama gemilerimiz, SHA, İHA (teröriste göz açtırmıyor ve düşmanın korkulu rüyası) ve sayamadığım çok yatırımlar.

Sadece yap işlet devret modeli ile elektrik, otoyol, köprü, TÜPRAŞ ve Tekel.... Bu ülkenin kanayan yarası. Birde kapitalist marketler eklenince çile bülbülüm çile... Soyulmak böyle olur diye de kendimi alamıyorum. Başlıca temel çözüm bu... Belki de programlarına veya seçim manifestosuna alır da bu işi çözerler.

Bunları (özelleştirmeler hariç) yapan sayın Cumhurbaşkanımıza ve ona destek veren  sayın Devlet Bahçeli Beye teşekkür borçluyuz. Var olsunlar. Sağ olsunlar..

İstanbul’un kurtuluşu, için...

Tarihinde ihtiyar nakkaşın el emeği göz nuru var.

Bu arz içinde gelecek adına , sana tanrı sözü var.

Ey Şehr-i İstanbul; seninle dünü - bugünü kucaklarken ;

Doğrusu ; ulaşılmaz bir rüya sanıyordum , seni öperken.

H. Temel Elçi

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi