Yaz Spor Okullarına Rekor Katılım

Yaz Spor Okullarına Rekor Katılım
Bağcılar Belediyesi, tatile giren öğrencilerin yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla 17 branşta spor eğitimi veriyor. Bu yıl 35 bin kişinin rekor katılımıyla başlayan Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrencilere ücretsiz spor malzemesi dağıtıldı.

Bağcılar Belediyesi, sağlıklı ve güçlü bir nesil yetişmesini sağlamak amacıyla gençlere 17 branşta spor yapma imkanı veriyor. Mahmutbey Stadı’nda  düzenlenen Yaz Spor Okulları açılış programına spor, sanat ve müzik dünyasının tanınmış birçok ünü kişi isimleri genç sporcuları yalnız bırakmadı.

 

Ünlüler karma bir iki tamı arasında mini bir gösteri maçı yaparak programa renk  kattılar.

 

GENÇLERİMİZ EN İYİSİNE LAYIK

 

Spora ve sporculara verdikleri önemi değinen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, tüm öğrencilere spor malzemelerini ücretsiz karşıladıklarını  söyledi. Yaz Spor Okulları’nda bu yıl 44 farklı tesiste 130 öğretmen  tarafından 35 bin öğrenciye eğitim verileceğini belirten Çağırıcı şunları söyledi; “İlçemizde 200 bine yakın öğrencimiz eğitim görüyor. Gençlerimizin okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmesini istiyoruz. Onları  sokaklardan, kötü alışkanlıklardan korumak için bu tür projeleri hizmete  sunuyoruz. Futbol, basketbol, voleybol, tenis, atletizm gibi 17 branşta Yaz Spor Okulları’nda öğrencilerimiz eğitim görüyor. Yaz Spor Okullarımızın açılışını bu  yıl da rekor sayıda müracaatla gerçekleştirdik. Geleceğimizi emanet edeceğimiz  gençlerimiz hizmetlerimiz en iyisine layık.”

 

YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

 

Yaz Spor Okulları’nı 35 bin kursiyerle başlatarak bir rekor kırdıklarını belirten Çağırıcı, “İlçemizde kursiyer sayımızı arttırırken aynı zamanda branşlara da ilaveler yapıyoruz. Bağcılar’da yüzme bilmeyen hiç kimse kalmayacak dedik, bu yıl yaz spor okulunda çocuklarımız ücretsiz yüzme kursu alacaklar.

 

Havuzlarımızı tamamlıyoruz. Kazım Karabekir ve Evren mahallelerindeki  havuzlarımız hizmet vermeye başladı. Tamamlandığında 10 havuz hizmet verecek.”

 

Başkan Lokman Çağırıcı açılış töreninde öğrencilere spor malzemeleri dağıttı. Öğrenciler kendilerine böyle bir imkan verdikleri için Başkanı Lokman Çağırıcı’ya teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.