Şampiyonlar Kupayı Fatih Terimin Elinden Aldı

Şampiyonlar Kupayı Fatih Terimin Elinden Aldı
Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından 6.’sı düzenlenen Nike Halı Saha Ligi final heyecanı bu yıl Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap Stadı’nda yaşandı.

Yapılan final maçları sonunda şampiyon takımlar kupalarını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez’in elinden aldı.

 

Spor kültürünün oluşturulması ve geliştirilmesi adına organize edilen müsabakanın final maçları;  Üniversite kategorisinde Tekirdağ Namık Kemal ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi; Lise kategorisinde ise İstanbul Pendik Alparslan Anadolu Lisesi ve Kayseri Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi oyuncularının kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

 

Fair play ruhunun hakim olduğu final maçları sonunda Üniversite kategorisinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi  7-1 lik skorla, Lise kategorisinde Kayseri Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi ise 3-2 lik skorla galip olarak, şampiyon oldu.

 

‘ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON’

 

Şampiyon takımlar kupa ve madalyalarını final maçlarını izleyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Düşmez’in elinden aldı. İkinci ve üçüncü olan takımlara ise  madalyalarını Nike Firma yöneticileri takdim etti. Oyuncuların heyecan ve mutluluğunu paylaşan Fatih Terim, emeği geçenlere teşekkür ederek, düzenlenen müsabakanın gençlerin spora dahil edilmesi konusunda önemli bir organizasyon olduğunu dile getirdi.

 

‘OYUNCULAR NİKE AKADEMİ’DE EĞİTİM ALACAK’

 

Nike Halı Saha Ligi’nde bu yıl lise kategorisinde 71, üniversite kategorisinde ise 48 ilde düzenlenen bölge elemelerini geçen takımlar şampiyon olmak üzere mücadele etti.  Toplamda 640 futbolcunun katılımıyla Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap stadı’nda gerçekleşen maçlar sonunda 20 oyuncu, Nike Akademi Türkiye elemelerine katılacak. Seçilecek 2 oyuncu ise, İngiltere’de Nike Akademi’de eğitim alma fırsatına sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.