Robert Prosinecki'den Visca'ya övgü

Robert Prosinecki'den Visca'ya övgü
Bosna Hersek Teknik Direktörü Prosinecki, 'Edin Visca Türkiye'de harika işler yapıyor. Takımı lider ve şampiyon olacaklarına inanıyorum. Visca sadece son dönemde değil, uzun süredir çok başarılı.' dedi.

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Medipol Başakşehir forması giyenEdin Visca"nın Türkiye"de harika işler yaptığını belirterek, "Takımı lider ve şampiyon olacaklarına inanıyorum. Visca sadece son dönemde değil, uzun süredir çok başarılı." dedi.

Mart ayında oynayacakları Ermenistan ve Yunanistan maçları öncesinde AA muhabirine açıklamada bulunan Hırvat teknik adam, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası"na (EURO 2020) katılacaklarına inandığını belirterek, "Zor olacak. İtalya grubun favorisi, ama bu pes edeceğimiz anlamına gelmiyor." diye konuştu.

Prosinecki, Ermenistan ve Yunanistan maçlarının aday kadrosunu açıklamaya daha vakitleri olduğunu kaydederek, "Bazı oyuncularımızın performansından oldukça memnunum. Mesela Edin Visca, Türkiye"de harika işler yapıyor. Takımı lider ve şampiyon olacaklarına inanıyorum. Visca sadece son dönemde değil, uzun süredir çok başarılı." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.