Porland Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi!

Porland Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi!
Porland Bilecik tesislerinde bu yıl 8.’si düzenlenen turnuvanın kazanan takımı ‘’Sinerji’’ oldu.

29 gün süren ve Porland çalışanlarından oluşan 9 takımın mücadele ettiği turnuva; Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Altınay, yerel basın temsilcileri ve Porland çalışanlarının katılımı ile gerçekleşen final maçının ardından sona erdi.

 

Tüm departmanlardan katılım ile karma takımların oluşturulduğu turnuvada Akıncılar, Atletico Innovasyon FC, Gençlik Gücü, Lojistik, Mekanik, Planlama, Sinerji, Sırlama ve Şimşekler takımları kupayı kaldırmak için mücadele ettiler. Her takımın takım kaptanlarının antrenörlüğünde çalışan oyuncular, hakem federasyonun sağladığı lisanslı hakemlerin yönetiminde birbirleri ile mücadele ettiler.

 

Sinerji Futbol Takımı 1."lik ödülü Şampiyonluk Kupası"nı Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu"nun elinden aldı.

 

Turnuvayı ikinci olarak bitiren Planlama Futbol Takımı ödülünü Porland Lojistik Planlama Grup Müdürü Murat Pamukçu"nun elinden alırken, üçüncülük ödülünü kazanan Gençlik Gücü"ne ödülünü Porland İnsan Kaynakları Müdürü M. Özkan Erkuzu verdi.

 

Sinerji Takım Oyuncuları:

Kemal Çakırtaş (Kuru Presler)

Mehmet Çam (Kuru Presler)

Adnan Koca (Hamur Hazırlama)

Murat Yılmaz (Hamur Hazırlama)

Yılmaz Öztürk (Hamur Hazırlama)

İbrahim Tunca (Hamur Hazırlama)

Murat Şahin (Sır Fırınları)

Şevket Toy (Hamur Hazırlama)

Turgay Yıldız (Kuru Presler)

Fikret Kara (Sır Fırınları)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.