NBA GLOBAL GAMES 2014 Biletleri 2 Mayısta Satışta

NBA GLOBAL GAMES 2014  Biletleri 2 Mayısta Satışta
İSTANBUL, 1 Mayıs, 2014– Dört kez NBA Sampiyonu olan San Antonio Spurs ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe Ülker’in NBA Global Games 2014 kapsamında İstanbul’da yapacağı karşılaşmanın biletleri 2 Mayıs itibariyle, yarın genel satışa sunuluyor.

NBA’in son derece geniş olan NBA Global Games programı çerçevesindeki maç 11 Ekim Cumartesi tarihinde, Fenerbahçe"nin AEG tarafından işletilen teknoloji harikası sahası Ülker Sports Arena"da yapılacak ve NBA"in uzun süredir ortağı olan Euroleague Basketball işbirliği ile gerçekleşecek.

 

Maç biletleri saat 11.00 itibariyle www.ulkersportsarena.com/nba2014 adresinden satın alınabilecek.

 

14 kez NBA All-Star"da yer alan Tim Duncan, diğer All-Star takım arkadaşları Tony Parker, Manu Ginobili ve yakın zamanda NBA tarafından 2014"te Yılın Koçu ödülüne layık görülen Gregg Popovich önderliğindeki Spurs, şu anda 2014 NBA Playoff"larının ilk turunda Dallas Mavericks"in 3-2 önünde geliyor.

 

Bu maç Spurs’un Türkiye’de oynayacağı ilk maç olmakla birlikte, takımın Lyon ve Paris’te Euroleague takımlarıyla karşı karşıya geldiği 2006 yılından beri Avrupa’ya da ilk dönüşü olacak.

 

NBA Global Games 2014 programı kapsamında Brooklyn Nets, Cleveland Cavaliers, Miami Heat ve Sacramento Kings de Brezilya, Çin ve Almanya’da oynanacak bir dizi maçta San Antonio Spurs’a katılacak. NBA Global Games çerçevesinde ayrıca normal sezon maçları da oynanacak. Bunlar ise daha ileri bir tarihte açıklanacak.

 

Daha fazla bilgi için NBA’in Türkiye resmi adresi www.nba.com/turkey linkini, sosyal medya için Facebook.com/nbaturkiye ve Twitter’dan @NBA_Turkiye hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.