İstanbul Lisesi 14. Uluslararası Spor Şöleni Kinetix'le Coştu

İstanbul Lisesi 14. Uluslararası Spor Şöleni  Kinetix'le Coştu
“Kendine Çeker” sloganıyla gençliğin enerjisini yansıtan Kinetix, İstanbul Lisesi 14. Uluslararası Spor Şöleni’nin ana sponsorluğunu üstlenerek öğrencileri spor ve eğlenceyle buluşturdu.

Her yıl spor kültürünü aşılamak ve geliştirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlenen İstanbul Lisesi Uluslararası Spor Şöleni, 14. yılında Kinetix ile yola çıktı. Yurt içi ve yurt dışından sporcuların katıldığı voleybol, basketbol, futbol gibi heyecanlı müsabakalara sahne olan şenlik, Kinetix’in keyifli etkinlikleriyle renklendi.

 

Şenlik süresince öğrenciler Kinetix Çadırı’nda yeni koleksiyon ürünleri inceleme fırsatı bulan öğrenciler; Dance Pad, Bilgi Yarışması ve Refleks Yarışması gibi eğlenceli aktivitelerle vakit geçirdi. Tek Pota Basket yarışmasında İstanbul Lisesi birinci sırayı alırken Beşiktaş Anadolu ikinci ve Hasan Şadoğlu Lisesi üçüncü oldu. Müsabakalarda ilk 3’e giren okulların öğrencilerine Kinetix’ten ayakkabı, çanta, eşofman ve çeşitli spor malzemesinden oluşan hediyeler verildi. Genç sporcular Kinetix hediyelerini, Ziylan Grup Pazarlama Müdürü Özgür Saraç’ın elinden aldı.

 

13 Haziran Cuma günü sonlanacak İstanbul Lisesi 14. Uluslararası Spor Şöleni kapsamında heyecanlı mücadeleleri kazanan sporcuların coşkusu görülmeye değerdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.