Genç Sporcuların Kupa Heyecanı

Genç Sporcuların Kupa Heyecanı
Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen 2013-2014 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Sportif Müsabakalar Ödülleri Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende sahiplerini buldu.

Genç sporcuların kupa heyecanına sahne olan ödül törenine Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Nari, okul müdürleri ve yüzlerce genç sporcu katıldı.

 

‘GELECEĞİN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARINI YETİŞTİRECEĞİZ’

 

Törende, genç sporcuları tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, ‘Müsabaka diyoruz ancak spor müsabakaları bizler için bir yarış değil, yaşama kültürü ve dostlukları pekiştirme aracıdır. Sporun öneminin küçük yaştan itibaren erkenden keşfedilmesi için bu müsabakaları düzenliyoruz. Gençlere takım ruhunu ve yardımlaşma alışkanlığını kazandırmak, geleceğin olimpiyat şampiyonlarını yetiştirmek için sportif alanlarda çalışmalarımız devam ediyor. Belediye Başkanımız Temel Karadeniz adına da 7’den 70’e hepinizini tebrik ediyor, sevgiyle selamlıyorum.’diye konuştu.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Ünlü spor spikeri Emre Tilev’in sunuculuğunu yaptığı törende; müsabakaları tamamlanan kros (Kaymakamlık Koşusu, Belediye Başkanlığı Koşusu, Başöğretmen Atatürk Koşusu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Koşusu, Çanakkale Zaferi Koşusu),puanlı atletizm, basketbol, badminton, masa tenisi ve  satranç yarışmalarında dereceye giren öğrencilere kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.  Genç sporcuların heyecanının gözlerinden okunduğu ödül töreninde, coşku dolu ve eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Törende ayrıca, Küçükçekmece adına İstanbul ve Türkiye şampiyonalarında başarı elde eden sporcular da kupalarını aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.