Filede Büyük Çekişme Yaşandı

Filede Büyük Çekişme Yaşandı
Koç Topluluğu’nun desteğiyle düzenlenen Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları’nın Zonguldak’taki finalleri sona erdi. Bülent Ecevit Üniversitesi’nde gerçekleşen Voleybol 1. Lig müsabakalarında erkeklerde Hacettepe Üniversitesi, bayanlarda ise Kocaeli Üniversitesi rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu ve Süper Lig’e Yükselme maçlarında oynamaya hak kazandı.

Koç Topluluğu’nun 2006 yılından bu yana üniversite gençliğini spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabetle buluşturduğu Koç Fest’in 2014 şampiyonlarını belirleyecek finallerin Zonguldak’taki Voleybol 1. Lig müsabakaları tamamlandı. Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 5 gün süren karşılaşmalar büyük çekişmelere sahne oldu. Rekabetin en üst noktaya çıktığı müsabakalarda gruplarını birinci tamamlayan takımlar şampiyonları belirleyecek Süper Lig’e Yükselme maçlarında oynamaya hak kazandı.

 

Hacettepe’den namağlup şampiyonluk

 

Erkekler Voleybol 1. Lig müsabakalarında Hacettepe Üniversitesi sporcuları tüm maçlarını kazanarak okullarına galibiyet sevinci yaşattı. Grup maçında daha önce Amasya Üniversitesi’ni 3-0 mağlup eden Hacettepe Üniversitesi finalde yine Amasya Üniversitesi ile karşılaştı. Kazananın şampiyon olacağı son maçta Hacettepe Üniversitesi bir kez daha Amasya Üniversitesi’ni mağlup ederek şampiyon oldu. Maç sonrası büyük üzüntü yaşayan Amasya Üniversitesi ikinci, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ise üçüncü oldu.

 

Bayanlarda birincilik kupası Kocaeli’nin oldu

 

Bayanlar Voleybol 1. Lig maçları da kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Güçlü rakipleri ODTÜ ve Atılım Üniversitesi’ni her iki maçta da yenen Kocaeli Üniversitesi sporcuları Süper Lig’e Yükselme maçlarında oynamaya hak kazandı. Kocaeli Üniversitesi’ne 3-1 kaybeden ODTÜ, son maçında Atılım Üniversitesi’ni 3-0 yenerek şampiyonada ikinci oldu. Atılım Üniversitesi ise grubunu üçüncü olarak tamamladı.

 

Zonguldak’ta oynanan Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Voleybol 1.Lig müsabakaları sonucunda birinci olan takımlar Süper Lig’e Yükselme maçlarında oynanmaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.