Vergi Müfettişleri Derneği'nde tarihi devir teslim

Vergi Müfettişleri Derneği'nde tarihi devir teslim
İstanbul Vergi Müfettişleri Derneği İstanbul Şube Başkanlığı 18. Olağan Genel Kurulu’nu Grand Cevahir Otel’de gerçekleştirdi. Dernek Genel Başkanı Özgür Kubuş ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda üyeler yeni İstanbul Şube Başkanı’nı oyladı.
Kubuş ve Eski İstanbul Şube Başkanı Musa Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul, iki yıllık faaliyet raporunun sunumu ve adayların seçim konuşmalarıyla devam etti.

Rekor katılım
Bir önceki genel kurulda 30 kişinin oylamaya katıldığını belirten üyeler bu seçim de resmi kayıtlara göre 831 kişinin katılmasından duydukları gurur ve mutluluğu dile getirdi. Adaylar arasında gerçekleşen tatlı rekabet ve Musa Deniz’in çalışmalarından dolayı gerçekleşen yüksek katılımdan memnuniyet duyduklarını dile getiren üyeler, kazananın kim olursa olsun dernek ve meslektaşları için durmadan çalışacaklarından emin olduklarını söyledi.



Deniz görevini Yüksel’e devretti
Sabah saatlerinde başlayan oylama yoğun katılım neticesinde saat 16:20’ye kadar devam etti. Üç adayın rekabet ettiği şube başkanlığı seçiminde Bilal Yüksel 831 katılımcının 479 oyunu alarak açık ara farkla yeni şube başkanlığı görevini devraldı. Seçim sonuçlarının açıklanmasın ardından Yüksel ile diğer adaylar birlikte konuşma yaparak Deniz’e teşekkürlerini iletti. İstanbul Şube Başkanı Yüksel ve adaylık sürecinde birlikte yarışan Abidin Gür ve Aydın Erenler gönül birlikteliklerini açıklayarak kazananın dernek ve meslektaşlarının olmasını dilediklerini açıkladı.

Berkay Kağan GENÇ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.