Vergi Döneminde Tatlı Sürpriz

Vergi Döneminde Tatlı Sürpriz
Başakşehir Belediyesi Vergi Borcu yapılandırması için başvuruda bulunan vatandaşlarını, çay kahve ve poğaça ile ağırlıyor.

1 Aralık’ta son bulacak olan yapılandırma dönemi için Başakşehir Belediyesi hizmet binalarındaki veznelerini kullanan ilçe mükelleflerini ikramları ile karşılıyor. Vatandaşlar belediyenin ücretsiz meyve suyu, çay, kahve, kurabiye ve poğaça ikramlarından oldukça memnun.

 

Numaratörlü sistem işlem hızını artırıyor

 

Sene boyunca vatandaşların ödemelerini en hızlı biçimde yapabilmesi için çalışmalar yürüten Başakşehir Belediyesi, kuyruk çilesine de son veriyor. Vatandaşlar, vergi borcu yapılandırmalarını emlak, çevre temizlik ve benzeri ödemelerinde olduğu gibi internetten, bankalardan ve postaneden yapabiliyor.

 

Mükellefler ayrıca ödemelerini Belediye’nin Başakşehir ve Bahçeşehir hizmet binalarından şahsen de yapabiliyorlar. Vatandaşların ödemeleri sırasından vakit kaybetmeleri için Belediye Hizmet Binasında numaratörler kullanılıyor. Mükellefler sıralarını ekranlardan takip edebiliyor, sıralarını beklerken de belediyenin ikramlarının tadına bakabiliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.