'Sağlıklı Yaşam Okulu' Seminerleri Sona Erdi

'Sağlıklı Yaşam Okulu' Seminerleri Sona Erdi
Başakşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Okulu’ Seminerleri sona erdi. Alanında uzman eğitmenler tarafından, hafta da bir verilen ve 5 hafta süren eğitimlerde; Kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı, beslenme ve diyet, psikiyatri gibi alanlarda katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Necdet Yıldırım Bilgievi’nde düzenlenen eğitimler, 12 Şubat’ta başladı, 12 Mart tarihinde son buldu. Başakşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Medipol Üniversitesi Hastanesi doktorları tarafından verilen eğitimlere ilçe’de ikamet eden hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

Seminerler sonunda katılımcılara, adlarına düzenlenen katılım belgesi ve kişisel bakım ürünlerinin yer aldığı bir çanta hediye edildi.

 

‘Tüm bilgileri bir arada buldum’

 

‘Sağlıklı Yaşam Okulu’ Seminerlerine katılan hanımlar, eğitimleri değerlendirdi. 

 

Elif Demirel: “Eğitimlere sürekli katıldım ve hamilelik sürecimde bana çok yardımcı oldu. Bilmediğim ya da yanlış öğrendiğim konular olduğunu anladım, birçok faydalı bilgiyi kazanmış oldum.”

 

Hilal Akkılıç: “Ben daha öncede çocuk gelişimi üzerine eğitim almıştım ama bilgilerimi tazelemek adına yinede katılmak istedim. Hamileliğim daha çok yeni ama hem kendim hem de bebeğim için bir tekrar oldu. Evde olunca her zaman bir şeyler okuyamıyorsun ya da ilgilenemiyorsun. Tüm bilgileri bir arada bulabileceğim çok faydalı bir eğitim oldu teşekkür ediyorum.”

 

Züleyha Yıldızoğuz: “5 haftalık bu seminer çok faydalı oldu. Bu benim üçüncü gebeliğim, ne kadar tecrübeli bile görünsem aslında acemi olduğumu anladım. Bu sayede, şimdiye kadar eksik kaldığım birçok bilgiyi bir arada bulma şansım oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.