Kardeşlik Sofraları Adil Mahallesi'ne Kuruldu

Kardeşlik Sofraları Adil Mahallesi'ne Kuruldu
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin dün akşamki sokak iftarını Adil Mahallesi’ nde yaptı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği sokak iftarında Kral FM’in sevilen radyocusu Afrikalı Ali canlı yayın yaptı ve Başkan Keskin’i konuk etti.

Sultanbeyli Belediyesi kardeşlik sofralarını dün akşam Adil Mahallesi’ne kurdu. Binlerce mahalle sakininin katıldığı sokak iftarında renkli görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca iftar alanında Kral FM’in ünlü radyocusu Afrikalı Ali canlı yayın gerçekleştirdi ve Başkan Keskin’den Sultanbeyli’deki iftar programları hakkında bilgiler aldı.

 

Sokak iftarının açılış konuşmasını yapan Başkan Keskin, “Ramazan ilçemize, ülkemize tüm güzellikleriyle geldi. Bizde Sultanbeyli Belediyesi olarak huzur iklimi Ramazan’ı ilçemizin tüm mahallelerinde yaşıyoruz. Dün kardeşlik soframızı Fatih Mahallemize kurduk. Orada binlerce kardeşimizle iftarımızı açtık. İftar sofraları muhabbetimizi artırıyor. Sizlerle bir araya gelmemize vesile oluyor. Ben evlerinizde rahatça iftar açmak yerine iftar soframıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Tüm mahallelerimizde iftar programları düzenliyoruz. Bu sene daha önce kent meydanında gerçekleşen ramazan etkinliklerimizi gölet parkımız da yapıyoruz” dedi.

 

İftar programında ilk dönemlerinde ilçeye birçok alanda yatırım yaptıklarını kaydeden Başkan Keskin, “İlçemize yapılan yatırımlar Sultanbeylimizin gelişmesini sağladı. Adil Mahallemiz ilçemizin en güzel mahallelerinden, en çok yatırım alan mahallelerinden biri. Mahallemizde geçtiğimiz yıldan başlayan çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt, kaldırım, çevre düzenlemesi, park yapımları ve kamu binaları noktasında eksiklerimizi gideriyoruz. Mahallemizde eski sağlık ocağının bulunduğu alana sizleri çok yakından ilgilendiren ağız diş sağlığı merkezimizin inşaatı başlayacak. Yine buraya çok yakın bir mevkide gençlik merkezimizin çalışmaları devam ediyor. İnşallah kısa sürede bitirilecek ve sizlerin hizmetine sunulacak. Yine geçtiğimiz yıl kurumlarımızla koordineli olarak mahallemize yeni eğitim yuvaları kazandırdık. askerlik şubemizi de yine geçtiğimiz dönemde sizlerin hizmetine sunmuştuk” diyerek mahalleye yapılan yatırımları özetledi.

 

İftar programına katılan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç’te “Sultanbeylimiz geçtiğimiz dönemden daha fazla yatırım alacak. Bunu hep birlikte yapacağız. Belediye Başkanımız Hüseyin Keskin’e her konuda destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.