İftar Programında Başkan Karadeniz'den Birlik Mesajı

İftar Programında Başkan Karadeniz'den Birlik Mesajı
Gelişiyle tüm Müslüman alemini sevindiren Ramazan ayının son günlerini yaşarken, birlik ve beraberliğe sahne olan Küçükçekmece Belediyesi’nin mahalle iftarları da yoğun ilgiyle devam ediyor.

İftar sofrasını bu kez Kartaltepe Mahallesi Belediye Nikah Sarayı bahçesine kuran Küçükçekmece Belediyesi, yediden yetmiş yediye her yaştan binlerce semt sakinini yine aynı sofralarda buluşturdu.

 

 

"KARTALTEPE"NİN GÜZELLEŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ" 

 

 

İftar programında Kuran-ı Kerim tilaveti ve ezan sesinin duyulmasının ardından dualarla oruçlarını açan Küçükçekmecelilerle birlikte iftar yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, katılımcılara " Evlerinizdeki gösterişli sofralarınızı bırakıp, bizimle iftar yapmayı tercih ettiniz. Kartaltepe Mahallemizin deeğerli sakinlerine teşekkür ederim. Kartaltepe"nin ve ilçemizin güzelleşmesi için yeni dönemde de durmadan çalışacağız. "sözleriyle seslendi. 

 

 

"RAMAZAN; KUCAKLAŞMA, BİR OLMA AYI"

 

 

Katılımcıların Kadir Gecesi"ni ve Bayramını da tebrik eden Başkan Karadeniz, "Ramazan ayı birlikteliğin, kucaklaşmanın olduğu bir aydır. Kadir gecesi birbirimiz için ve zulüm altında olan tüm dünya müslümanları için dua edelim. Filistin ve Gazze"de müslüman kardeşlerimize yapılan zulmü kınıyorum. Bir olalım, dualarda buluşalım. "diyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.