GÜDEF hemşeri meclis üyeleri ile Üsküdar'da buluştu

GÜDEF hemşeri meclis üyeleri ile Üsküdar'da buluştu
İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu İstanbul’da meclis üyesi adayı olarak listelere giren hemşerileri ile dernek başkanları ve yönetimlerini tanışma yemeğinde bir araya getirdi.
“Gümüşhaneli Meclis Üyesi Adaylarımızla Buluşuyoruz” adlı program Üsküdar belediyesinin üst katında bulunan mavi salonda gerçekleştirildi. Programa Üsküdar belediye başkanı, Federasyon başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İl ilçe belde ve köy dernek başkanları ile İstanbul’da meclis üyesi adayı olan Gümüşhaneli meclis üyeleri katıldı.

Gümüşhane’nin tanıtım filmiyle başlayan program, GÜDEF Genel Sekreteri Tahir SOYLU’nun meclis üyelerinin görsellerinin sunumunu yapması ve özgeçmişlerini okuyarak tek tek tanıtması ile devam etti. Programın açılışını ev sahibi dernek olarak Üsküdar Dernek başkanı Ünal PEZÜK yaptı. Pezük konuşmasında “Böyle bir programa ev sahipliği yapıyor olmaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Ortamı bizlere hazırlayan belediyemize, katılan siz değerli hemşerilerime ve emeği geçen federasyon başkanım ve federasyon yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu toplantının Gümüşhane’miz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Programda konuşan federasyon başkanı Vahit OLGUN ise “ Sizlerle bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. 2014 seçimlerinde İstanbul’da meclis üyesi adayımızın sayısı 20’lerde iken 6 seçilmiş meclis üyemiz vardı. Şimdi ise hamdolsun 65 meclis üyesi adayımız var. 31 Mart 2019 seçimlerinde seçilecek meclis üyesi adayı sayımız ilimizin plakası olan 29 olacaktır. Bunda derneklerimizin ve federasyonumuzun önemli katkıları bulunmaktadır. İstanbul’da nüfus sayısı olarak ortalarda olsak da etkinlik olarak baktığımızda ilk sıralardayız. Burada bulunan dernek başkanlarımızdan istirhamım üyelerinizden siyasi partilere gönül veren hemşerilerimizin o partilerin çeşitli kademelerinde görev almalarını sağlayalım. Böylelikle Gümüşhanemizin gücü daha da artacaktır. 31 Mart seçimlerinin ülkemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Programda konuşan Üsküdar belediye başkanı Hilmi TÜRKMEN ise “Kadırga yaylasında doğmuş biri olarak hemşerilerimi ağırlamaktan dolayı onur duyuyorum. Partisine bakılmaksızın tüm meclis üyelerimizi tanımış olduk. Ben Gümüşhane toprağında Kadırga yaylasında dünyaya gelmişim. Her fırsatta yazları gidiyorum. Allah nasip ederse 31 Martta kazanmamız halinde federasyonumuzla birlikte İstanbul’daki hemşerilerimizin de yoğun katılımıyla kadırgada birlikte olacağız. Gümüşhane’nin yaylalarına gitmeyen, köme ve pestilinden yemeyen Gümüşhaneliyim demesin. O yüzden bende Gümüşhaneliyim diyorum. O yüzden Gümüşhanelilerin İstanbul’da Sultanbeyli ile birlikte 2 belediye başkanı var. Sizlerden desteklerinizi ve dualarınızı talep ediyorum. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin KESKİN programa gönderdiği telgrafta “Yoğun seçim programı dolayısıyla aranızda olamadım. Programı organize eden Federasyonumuzun Başkan ve yöneticilerine ve tüm dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bir Gümüşhaneli olarak 31 Mart seçimlerinin hemşeri meclis üyesi adaylarımıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Programa katılan tüm katılımcılara saygı ve sevgilerini sunuyor ve programın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Diğer katılımcılarında konuşmalarının ardından toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.
 
 
 
 
 
Gümüşhaneli Meclis Üyesi Adayları
 
S.N İLÇESİ ADI SOYADI
1 ATAŞEHİR SAMİ FINDIK
2 ATAŞEHİR ŞERAFETTİN BAL
3 ATAŞEHİR MUSTAFA KUTUN
4 AVCILAR ADNAN AKGÜL
5 BAĞCILAR ERCAN ARSLAN
6 BAĞCILAR YUSUF ERTÜRK
7 BAHÇELİEVLER AYHAN KALKAN
8 BAHÇELİEVLER MUSA ŞENER
9 BAHÇELİEVLER RECAİ ALP
10 BAKIRKÖY İBRAHİM BEYAZ
11 BEYKOZ ARİF YILMAZ
12 BEYLİKDÜZÜ ATİLLA YILMAZ
13 BEYLİKDÜZÜ NURULLAH AKAN 
14 BEYLİKDÜZÜ PINAR GİRİFTİNOĞLU ERTUĞRUL
15 BEYOĞLU AYŞE YOLCU
16 BÜYÜKÇEKMECE SEDAT BOSTAN
17 BÜYÜKÇEKMECE ÖZKALP BEYAZ
18 ESENLER HALİT SEMİZ
19 ESENLER ÜZEYİR AKSU
20 EYÜPSULTAN ALİ RIZA YAVUZ
21 EYÜPSULTAN VEDAT KURT
22 EYÜPSULTAN BAYRAM DEMİR
23 KAĞITHANE HAMZA AKGÜL
24 KAĞITHANE ZERRİN ARSLAN
25 KAĞITHANE RIZA KARAMANLI
26 KAĞITHANE ABDULKADİR OSMANOĞLU
27 KAĞITHANE HÜSEYİN ÜNAL
28 KAĞITHANE LOKMAN CİĞERCİ
29 KAĞITHANE NEVZAT EMEK
30 KAĞITHANE YAVUZ ŞEKERLİ
31 KARTAL HARUN ÇAKIR
32 KARTAL METİN ŞAHİN 
33 KARTAL UMUT DAŞTAN
34 KARTAL YILMAZ TUNCER
35 KARTAL BULUT AYDÖNER
36 KARTAL TELLİ AYDIN
37 PENDİK DURSUN GÜRER
38 PENDİK HASAN YILDIZ
39 SANCAKTEPE MUSTAFA ALAN
40 SANCAKTEPE ADEM SEZGİN
41 SANCAKTEPE KAZIM KÜÇÜK
42 SARIYER MURAT YAŞAR
43 SARIYER NİZAMETTİN GÜNEL
44 SİLİVRİ ÖMER TEKİN
45 SİLİVRİ MEHMET KURTARMIŞ
46 SİLİVRİ CELALETTİN YAZICI
47 SİLİVRİ HÜSAMETTİN YAZICI
48 SULTANBEYLİ ÖMER FARUK KUMRU
49 SULTANBEYLİ ERTAN KOÇ
50 SULTANBEYLİ HALİL İBRAHİM KÜÇÜK
51 SULTANBEYLİ HARUN YILDIRIM
52 SULTANBEYLİ SÜMEYRA KARABUGA
53 SULTANBEYLİ FATİH KUMRU
54 SULTANBEYLİ TUFAN AKÇAY
55 ŞİŞLİ ŞULE MUTLU
56 TUZLA ALPASLAN ALTIPARMAK
57 TUZLA ORHAN YAZICI
58 TUZLA  CEVDET ALEMİN
59 ÜMRANİYE BİROL HAYAL
60 ÜMRANİYE AYDIN DENİZLİ
61 ÜMRANİYE SERVET COŞKUN
62 ÜMRANİYE EKREM DALGIÇ
63 ÜMRANİYE SÜLEYMAN SAKA
64 ÜMRANİYE TUNCEL TOZLU
65 ÜSKÜDAR SEDAT AYYILDIZ
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.