Genç muhtar adayından bomba gibi projeler

Genç muhtar adayından bomba gibi projeler
Bağcılar Fatih Mahallesi’nin genç muhtar adayı Ramazan Ercan, sokak sokak, kapı kapı dolaştığı mahallede büyük destek topluyor. “Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek” sloganıyla yola çıktıklarını belirten genç muhtar adayı Ercan, *Mahallemizin sorunlarını iyi biliyor ve istişare kültürünün daha da gelişeceği bir Fatih Mahallesi’ni birlikte yönetmeye talibim” dedi.
29 bin seçmeniyle Türkiye’nin birçok ilçesinden bile büyük oy potansiyeline sahip Bağcılar Fatih Mahallesi’nin genç muhtar adayı Ramazan Ercan ile konuştuk. Aslen Kastamonulu olan 1978 Almanya doğumlu Ercan 37 yıldır oturduğu mahallede 19 yıllık bir esnaf. Ercan, sokak sokak, ev ev gezerek seçime kadar mahallede sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirtti. Mahalle sakinlerinin de sıcak karşıladığı genç muhtar adayı 3 adaylı seçimde şimdiden mahallenin favorisi durumunda. İşte Bağcılar Fatih Mahallesi’nin genç muhtar adayı Ramazan Ercan ile gerçekleştirdiğimiz sıcak ve samimi söyleşi...
NEDEN MUHTAR ADAYI OLMAYI  DÜŞÜNDÜNÜZ?
Fatih Mahallesi halkının her şeyin en iyisine layık olduğuna ve halka hizmetin hakka hizmet olduğuna olan  inancımla ben de bu halka hizmetkâr olmalıyım dedim. Mahallemizin fazla nüfusa sahip olmasından dolayı mahallemizde yapılabilecek birçok şey olduğunu düşünüyorum ve bu amaçla halkımızda teveccüh ederse bu görevi layıkıyla yapmak için bende varım dedim.
PEKİ SİZE GÖRE MAHALLENİZDE NELER YAPILMALI? RAMAZAN ERCAN MUHTAR OLURSA MAHALLE HALKINI BEKLEYEN HİZMETLER NELERDİR?
Öncelikle mahallemizde bir dernek kurduk ve mahallemizin her sokağına kameralar koyarak mahallemizi daha güvenli bir yer haline getireceğiz.
Halkımızın istedikleri anda muhtarlarına 7/24 ulaşabilecekleri bir muhtar olacagım
İhtiyaç sahibi ailelerimizin tespitlerinin yapılıp gerekli yardımların ulaştırılmasını sağlayacağız.
madde bagımlılıgı ile ilgili ailelerimizi ve gençlerimizi seminerler düzenleyerek bilgilendirerek gençlerimizi topluma kazandıracaz
mahallemizin alt yapı sorunlarını cözüme kavuşturacaz
Projelerimizi kağıt üzerinde unutarak değil, hepsini hayata geçirmek için “Sorunları biliyor ve çözüm için geliyoruz” diyoruz.
“HER DÜŞÜNCEYE EŞİT MESAFEDEYİZ”
Fatih Mahallesi’nin genç muhtar adayı Raman Ercan, “Her şeyden öce demokratik bir yarış olacağını düşünüyorum…  Ben ve arkadaşlarım Fatih Mahallesi’ni  layık olduğu gibi yönetmeye talibiz. Siyasetten uzak durarak her siyasi görüşe aynı mesafede olacağız. Ben ve toplumun her kesimini temsil eden aza arkadaşlarım, tüm enerjimizi doğup büyüdüğümüz Fatih Mahallesi’ne harcamak istiyoruz” dedi.
7/24 MUHTARLIĞA ERİŞİLEBİLECEK
Fatih Mahallesi sakinlerine sosyal medya ve SMS yoluyla direk ulaşarak mahalleyi vatandaşlarla birlikte yönetmek istediklerini ifade eden Ercan, “Şu ana kadar mahalle sakinlerine birebir ulaşarak sorunlarını ve muhtardan beklentilerini dinledik. Cep telefon numaralarından oluşan bir veri bankası oluşturduk. Mahalle sakinlerimiz, gecenin bir yarısı da olsa hem sosyal medyadan hem de cep teflonu üzerinden muhtarlığımıza ulaşabilecek. Yaşanabilir bir Fatih Mahallesi için herkesin desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
SON OLARAK SEÇMENLERİNİZE GAZETEMİZ ARACILIĞIYLA İLETMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VAR MI?
Oy vicdan işidir. Ben halkımızın vicdanının sesini dinleyip onlara hizmet etmek isteyen bir kişiyi destekleyeceğine inanıyorum.
FATİH MAHALLESİ HALKINA SEVGİ, SAYGI VE SELAMLARIMI İLETİRİM...

Sevilay YÜKSEL
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.