Başkan Karadeniz'e Kosova ve Arnavut Konsoloslarından Tebrik Ziyareti

Başkan Karadeniz'e Kosova ve Arnavut Konsoloslarından Tebrik Ziyareti
Kosova ve Arnavutluk Başkonsolosları ile Arnavut Kardeşliği Derneği, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’i makamında ziyaret ederek; başkanlığı için tebrik etti.

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette Kosova İstanbul Başkonsolosu Rrahim Morina, Arnavutluk Başkonsolosu Ermal Muça, Arnavut Kardeşliği Derneği Başkanı Halil Metin, Kosova Kültür Merkezi Müdürü Kamil Bitiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan ile bir araya gelen Temel Karadeniz, göçmen vatandaşların beklentilerini ve taleplerini dinledi.

 

‘İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK’

 

Konuşmasında Küçükçekmece’nin, İstanbul’un en fazla göçmen nüfusuna sahip ilçelerinden birisi olduğunu hatırlatan Temel Karadeniz, yeni dönemde de Kosova’nın Bağımsızlığı’nın hep beraber kutlanacağını ve kültür-sanat etkinliklerine hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Ayrıca, gelecek dönemde Küçükçekmece Belediyesi’nin Konsolosluklarla işbirliği içerisinde yeni projelere imza atma temennisini de kaydeden Karadeniz’e, konukları da teşekkür ederek Balkan topraklarında tahrip olan Osmanlı eserlerini anlatan bir kitapçık hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.