Şehit Yakını ve Gazilerin Atamaları 2 Ekim'e Ertelendi

Şehit Yakını ve Gazilerin Atamaları 2 Ekim'e Ertelendi
Gaziler ile gazi ve şehit yakınlarının istihdamına yönelik atamalar, TBMM'de 1 Ekim'de düzenlenecek yeni yasama yılı açılış programı dolayısıyla 2 Ekim Perşembe günü yapılacak.

Gaziler ile gazi ve şehit yakınlarının istihdamına yönelik atamalar, TBMM"de 1 Ekim"de düzenlenecek yeni yasama yılı açılış programı dolayısıyla, 2 Ekim Perşembe yapılacak.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yapılacak 2 bin 500 gazi ile gazi ve şehit yakınının atamasının, 1 Ekim Çarşamba gerçekleştirileceği duyurulmuştu.

 

Alınan bilgiye göre, yeni yasama yılının 1 Ekim Çarşamba başlaması dolayısıyla TBMM"de düzenlenecek program dolayısıyla atama töreninin, 2 Ekim Perşembe yapılması kararlaştırıldı.

 

Terörle Mücadele Kanunu kapsamında 3 bin 500 gazi ile gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamına yönelik ilk grup atamaların geçen temmuz ayında yapılmasının ardından, ikinci grup atamalarla 2 bin 500 kişiye daha kamuda iş imkanı sağlanacak.

 

İstihdam hakkı sahiplerinin ilk il tercihleri dikkate alınarak gerçekleştirilecek atamalarla, 2 bin 500 kişi kamu kurum ve kuruluşlarındaki uygun memur, işçi veya hizmetli kadrolarına yerleştirilecek.  

 

İkinci grup atamalar dolayısıyla 2 Ekim Perşembe düzenlenecek törene, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam"ın da katılması planlanıyor.

 

Atama sonuçları, Devlet Personel Başkanlığının internet sitesinden duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.