Kadıköy'de Polis Müdahalesi

Kadıköy'de Polis Müdahalesi
Başbakan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını protesto etmek isteyen 500 kişiye polis müdahale etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan"a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından Kadıköy Altıyol Meydanı"nda toplanan yaklaşık 500 kişilik grup Bahariye Caddesi üzerinden bir yürüyüş gerçekleştirdi. Polis eylemcilere TOMA ile müdahale etti.

"HER YER RÜŞVET, HER YER YOLSUZLUK" SLOGANI

Grup zaman zaman "Her yer rüşvet, her yer yolsuzluk" şeklinde slogan attı. Rıhtım Caddesi"ne gelen grup tekrar geri dönerek Altıyol Meydana geldi.

POLİS TOMA İLE MÜDAHALE ETTİ

Söğütlüçeşme Caddesi üzerinden Ak Parti İlçe binasına yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. TOMA"dan sıkılan tazyikli su, biber gazı ve boyalı plastik mermi ile müdahale edilen grup ara sokaklara kaçtı. Polis ve göstericiler arasındaki gerginlik sürüyor.

ANKARA, İZMİR VE ESKİŞEHİR"DE DE PROTESTO DÜZENLENDİ

İstanbul "da ayrıca Bakırköy, Kartal, Maltepe, Okmeydanı, Sarıyer ve Sarıgazi’de de eylemler düzenleniyor. İstanbul"daki protestolarla eş zamanlı olarak Ankara Kennedy Caddesi, İzmir Cumhuriyet Meydanı ve Eskişehir"de bir araya gelen gruplar da protesto gösterisi gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.