2023 DGS Soru Kitapçığı Ve Cevap Anahtarı Açıklandı

2023 DGS Soru Kitapçığı Ve Cevap Anahtarı Açıklandı
16 Temmuz 2023 Pazar günü, saat 10:15'te yapılan olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı. İki yıllık meslek yüksekokulu eğitimini 4 yıllık lisans programı eğitimine tamamlamak isteyen adayların girdiği sınavda sözel ve sayısal alanlardan oluşan 100 adet soru soruldu ve adaylara 135 dakika süre tanındı. İşte DGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı...

16 Temmuz 2023 Pazar günü, saat 10:15'te yapılan olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) soru kitapçığı ve cevap anahtarı açıklandı. İki yıllık meslek yüksekokulu eğitimini 4 yılık lisans programı eğitimine tamamlamak isteyen adayların girdiği sınavda sözel ve sayısal alanlardan oluşan 100 adet soru soruldu ve adaylara 135 dakika süre tanındı. İşte DGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı...DGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı, ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yayımlandı.

2023 DGS Soru Ve Cevap Anahtarı İçin Tıklayın

2023 DGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer alan takvime göre, DGS Sonuçları 11 Ağustos 2023 Cuma günü açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden görüntüleyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.