İLTER AVCI

İLTER AVCI

BAŞKANA HAKARET, MİLLETE HAKARETTİR...

Bakıyorum da, bunlar ne  zaman,  zulüm günleri görmüşler,  çileler çekmiş ,  kurşun yemişler, kurşun atmışlarda kendilerine pay çıkarıyorlar.

Bunlar milli mücadelede söz sahibi olsaydı bizim  söz söylemeye hakkımız  olmazdı...

Yahu  Sayın  Akşener, İmamoğlu nelerini verdiler de millete ahkam kesiyorlar.

  Veya Kılıçdaroğlu, Davutoğlu , Babacan , Mollaoğlu  bunlar ne ektilerde biçmeye çalışıyorlar.

İnsan Allah'tan korkar. Bu millet sizler ile yola çıkar mı bilmem ama, bu  Hükümetin de sizler için kapı açtığı ve yanlışlar yaptığı aşikar..

Bu seçim arifesinde nereden çıktı bu türban meselesi , biri laf attı hemen atlamak mı gerek. Neye benziyor biliyor musunuz ?

Cüneyt Arkın'ın Alaca geyik filmine...Geyik  sesini duyan Cüneyt hemen silahını alıp sesinin peşine gitmeye.. Nereden bilecek tuzak olduğunu.. Ya kardeşim bırak ninemizin başörtüsünü taksın... Ne var bunda gerçekten  çok komik...

Avrupalıların bize gülüp çağ atladığımızı meclislerinde  alay etmesine benziyor..

  Kardeşlerim  bizler Türklük  uğrunda mücadele ettik, ama  boşuna ama dolusuna, ettik mi ? Ettik... Solcu Atatürk'ü ve ideallerini taşıyan kardeşlerimizde sanıyor musunuz ki boşuna mücadele etti.

Kesinlikle.. Onların mücadelesi yobazlarla ve dini alet edenler ile olduğunu şimdi çok iyi  anlıyorum. Gönül isterdi ki,  Vatan hainler ile beraber olmasalardı.  

  Şimdi size samimiyetimle soruyorum , sayın Cumhurbaşkanımızın Saraya mı ihtiyacı var.. Adam günün 18 saati bu Ülkenin derdi ile uğraşıyor bu kin bu gaflet niye...

Yani bir İmamoğlu mu Amerika'ya rest çekecekti veya Kılıçdaroğlu...Yapmayınız bu Ülkeye yazık... Eminim ki Sayın Erdoğan Din işlerini de yoluna koyup , hurafe ve din bezirgânlarını da bertaraf edecektir.

Zaten kendisi de söyledi 1500 yıl önceki tefsirler ile İslâm’ı anlayamayız. Din konusunu yeniden gözden geçirip hakikatler ile yüzleşmeliyiz. Gerçeği görmeliyiz. Türkçe ve Türkçe anlatımla bilinçlenmeliyiz.. Bu Ülke usta adamlar ile çağ atlar...Acemilere teslim edemeyiz.. Ama Ustadan da beklentilerimiz çağdaşlık..  

Bizim deneme yapma hakkımız  kalmadı...

Saygı ve Sevgilerimle.

Kalın sağlıkla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi