İLTER AVCI

İLTER AVCI

ACI AMA GERÇEK

Yıllardır Türk milleti gibi bende siyasi partilerin, siyasetlerini  ve ülkemizi yönetme iradesini takip ediyorum. İktidarların idareleri ama kötü ama iyi olarak bu zamana geldik. Hiç bir parti almış olduğu bu kutsal vazifeyi başarısız olarak yerine getirmeyi istemez.

İktidarların bazıları vazife vermiş olduğu kişilerin ehli olmadığına da şahit olduk. Bazen de dünyadaki olumsuz değişimler dengelerin bozulmasına sebep oluyor. Bir kaç senedir geçirdiğimiz, halen devam etmekte ilan pandemi ve kısa müddettir çevremizdeki savaşlar örneğidir.

Bu konuda göstermiş olduğu üstün başarı ve cesur davranışlarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Devlet Bey'e şükranlarımı sunarım.

Devlet Bey deyince hemen aklıma Ülkücülük ve milliyetçilik geldi.

Türk siyasetin de yanlışlara müdahale eden, özellikle beka, Türk davası ve Türk milletinin geleceğinin sigortası olan partinin, hem şanlı ordumuzun moralini yükseltir, hem de Türk milletini kamuoyu nezdinde uyarma etkinliği olur. Bu partiyi yaşatmak her Türk'ün görevi olmalıdır.

Yalnız uzun yıl oldu beni düşündüren görev eksikliği mi ? Yoksa görev ihmali mi ?

İdealist bir parti , neden devletin önemli ve can damarlarındaki kademelerindeki yerlere Türk milliyetçi kardeşlerimize görev verilme  çabasına girilmemiş, otokontrol sağlanmamış. Görevlendirilmiş olsa idi erken uyarı ile hain FETO bu kadar zayiat verir miydi? Tarih tekerrür etmeden, bu gibi din tüccarlarının üzerine gidip rant'larını kesmek doğru karar değil mi ?

Bu partinin atılımı ve şahlanışı olmalıdır. Bu da1980 önceki kardeşlerimize görev verilmeli , gönülleri feth edilmelidir. Çağdaş olma yönüne gidilmeli , Atatürkçü sol görüşlü kardeşlerimiz ile gönül bağı kurulmalıdır.

Atatürk ilkeleri ve ideallerini yaşatmak kamuoyuna deklare edilmelidir.

Yoksa akşama kadar pırıl pırıl Türk gençliğine Arapça tilavet okutturmayla olmaz. Türk dili ve Türk harfleriyle olur.

Bizim artık Turan için  zaman kaybetme lüksümüz yok.

Biz Göktürk, Oğuz soyundan gelen Türk ırkıyız. Biz Allah-u Ekber deyip , Allah'ın vermiş olduğu canı alamayız.

Selam ve saygılarımla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi