Cem Yılmaz 9 Dakikada Kapalı Gişe! Nisan ve Mayıs Ayı Gösterileri İçin Biletler Satışa Çıktı

Cem Yılmaz 9 Dakikada Kapalı Gişe! Nisan ve Mayıs Ayı Gösterileri İçin Biletler Satışa Çıktı
Cem Yılmaz’ın 7 Şubat tarihinden itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak olan yeni gösterisi "CMXXIV"in Şubat ayı biletleri, satışa açıldıktan 9 dakika içinde tamamen tükendi.

Cem Yılmaz’ın 7 Şubat tarihinden itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak olan yeni gösterisi "CMXXIV"in Şubat ayı biletleri, satışa açıldıktan 9 dakika içinde tamamen tükendi. Aynı gün akşam saatlerinde satışa açılan Mart tarihli biletleri ise yarım saate yakın bir sürede tamamen tükenerek adeta rekor kırdı. Dakikalar içinde biletleri tükenen "CMXXIV"in Nisan ve Mayıs aylarındaki gösterimlerinin biletleri 19 Ocak Cuma günü saat 12.00’dan itibaren passo.com.tr’den satışta!

Cem Yılmaz’ın uzun bir aranın ardından "CMXXIV" adını taşıyan tek kişilik stand up gösterisi ilk kez Zorlu PSM’de seyircilerle buluşmak için hazırlıklarını sürdürürken bugün satışa açılan Şubat gösterimleri 9 dakika içinde sanatseverlerin yoğun ilgisiyle tamamen tükenirken aynı gün akşam saatlerinde satışa açılan Mart ayı gösterimleri ise rekor bir ilgiyle yeniden yarım saate yakın bir sürede yeniden tükendi. Sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilecek bu özel gösterinin Nisan ve Mayıs tarihli biletleri ise 19 Ocak Cuma günü saat 12.00’da passo.com.tr’de satışta olacak.

Cem Yılmaz’ın "CMXXIV" adını taşıyan yeni performansı, 7 Şubat 2024 tarihinden itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.