Sürüş tutkunu kadınlar bahar rotalarında

Sürüş tutkunu kadınlar bahar rotalarında
Sürüş tutkunu kadınlar yeni rotalarını oluşturdu! Baharın keyfini direksiyon başında yaşamak isteyen sürüş tutkunları ve gezginler; görüş keyfini de seyahatleri için ideal olan güneş gözlükleri ile yaşamak istiyor. Rotaları için son hazırlıklarını tamamlayan özgür ruhlu kadınlar, yolculuklarında kendilerine eşlik edecek ideal gözlükleri araştırıyor ve doğru gözlük ile yola çıkmak istiyor.
Gözlükler, keyifle hayalini kurduğunuz yolculukta sizi yarı yolda bırakmamalı!
Güneşin parlaklığından gözü koruyarak net görüş alanı yaratmak ve zararlı uv ışınlarından göz sağlığını korumak gibi nedenlerle hayatımıza giren güneş gözlükleri son dönemlerde çoğunlukla trend olduğu için kullanılıyor. Kıyafetleri şık bir aksesuar olarak tamamlayan gözlüklerin; kullanım amacına uygunluğu gözetilmeden moda diye satın alınmaması ve kalite standartlarının altında olanların ise kesinlikle kullanılmaması gerekiyor. Gözlük arayışında olan kullanıcıların kullanım alanlarına uygun olan gözlüğü araştırarak bulması ve kalite standartlarına uygun olan modelleri tercih etmesi gerekiyor.  Özellikle sürücülerin ve gezginlerin gözlük alırken kalite standartlarının dışında kendi kriterlerini de belirleyerek ihtiyaçlarına uygun olan marka ve modeli tercih etmeleri ciddi önem taşıyor. Göz sağlığını etkileyen, göz yorgunluğunu gideren ve kaliteli görüş sağlayan gözlüklerin performansı sürüş performansına da doğrudan etki ediyor. Sürüşten maksimum haz almak için sürüşe uygun gözlük modellerinin tercih edilmesi gerekiyor. Motor, araba, yat, yelken hatta uçak gibi tüm araç kullanımlarına uygun güneş gözlüklerini yüksek teknoloji ile tasarlayan gözlük markası Serengeti, bahar rotalarında sürücülere eşlik ediyor ve şıklığı ile göz dolduruyor.
 
Gözlükleri sürüş modunda almalı...
Seyir halindeyken araç camında oluşan yansımaları göze ulaştırmayan camlar sürüş için ideal olan gözlük camlarıdır. Bu camlar çift taraflı antirefle özelliği ile; camın içinde arkadan gelen yansımanın oluşmasını, camın dışında da araç camında oluşan yansımaları kırarak göze ulaşmasını engelliyor. Örneğin yazın araba kullanırken güneşin parlaması torpidoyu camın ön yüzeyine yansıtır. Bu yansıma çoğu sürücüyü yanıltır ya da sıcak havanın cama teması ileride su birikintileri varmış hissi uyandırır. Bu durumlar sürücülerin dikkatini dağıtır. Bu nedenle sürüş halindeyken kullanıcının moduna uygun, dikkat dağıtmayan ve yansımaları kıran gözlük camlarının kullanılması gerekiyor. İtalya’dan Türkiye’ye gelen gözlük markası Serengeti; tüm modellerinde kullandığı ürün teknolojileri ile tüm araç kullanıcılarına maksimum görüş performansı sunuyor. Yolculuklarda kullanıcısına konforlu bir görüş alanı yaratan markanın modellerinde; çift taraflı antirefle, kolormatik ve zararlı mavi ışınları engelleme özellikleri bulunuyor. Bu özellikleri ile gözlükler, yansımaları ve parlamaları minimuma indirerek görüş alanını genişletiyor, tüm ışık kullanımlarında net görüş imkanı sunuyor ve en yüksek derecede zararlı mavi ışınları kırarak göz sağlığını maksimum koruyor. Numaralı camlara da entegre olan teknolojiler, tüm dünyada göz doktorları tarafından özellikle sürücülere öneriliyor.
 
“Tünele girildiğinde gözlük çıkartmak zorunda değilsiniz!”
 
Sürücü gözlüklerinde aranılan en kritik özelliklerden bir tanesi de gözlük camlarının kolormatik özellikte olmasıdır. Bu özellikteki camlar, ışığın yoğunluğunu ölçümleyerek renk değiştirir. Bu da yüzeyden tünele, tünelden yüzeye, gökyüzünde, gece ve gündüz dengelerinde gözlüğü çıkartmadan kullanmaya devam ederek her ışık koşulunda net görüşe ulaşmayı kolaylaştırıyor. Bu teknoloji ile gözlük camları, yoğun ışıklı ortamda koyulaşarak ışığın gözü yormasını engelliyor, tünel gibi ortamlarda açılarak gece görüşüne uygun renk değiştiriyor ve konforlu kullanım alanı yaratıyor. Serengeti’ nin üstün teknolojisi ile tasarlanan bu gözlük camları, görüş kaybının oluşmasına izin vermiyor. Kullanıcılar tak çıkart ani hareketler yaparak sürüşü tehlikeye atmıyor ve gözlükle kaliteli bir sürüş deneyimi yaşıyor.
 
 
 
 
Her şeyin başı sağlık! Göz sağlığı ihmal edilmemeli, gözler doğru gözlüklerle korunmalı.
Güneş gözlüklerinin kullanım amaçları farklılık gösterse de hemen her kesimden kullanıcının temel olarak önemsediği unsur göz sağlığıdır. Göz sağlığını koruyabilmek adına en yüksek derecedeki zararlı ışınlardan koruyabilecek minimum 400 nm ölçüde gözlük camlarının tercih edilmesi gerekiyor. Bundan daha düşük seviyedeki camların göz sağlığını koruması düşünülemez ve uzmanlar tarafından da bu gözlükler önerilmiyor. Kullanıcılar farkında olmasa dahi, tüm bu detayların düşünülerek üstün teknolojilerle tasarlanan Serengeti gözlükleri üretim aşamalarında trafik ışık lambalarının özel testlerinden geçiyor. Bu nedenlerden dolayı özellikle sürücülerin gözlük alırken bilinçli, dikkatli davranmaları ve satın alacakları ürünü önceden araştırmaları önem taşıyor.
 
Yeni, özgür ve özgün bir trend doğuyor. Feminen stil her dönem iddiasını koruyor!
İtalya’dan dünyaya yayılan, üstün teknoloji ile yüksek kalitede gözlük tasarlayan Serengeti, tüm modellerinde kullandığı cam teknolojisi ve şık tasarımı ile feminen duruşu güçlendiriyor ve kullanıcısına zamansız bir stil sunuyor. Çevreden gelen tüm olumsuz koşullara üstün teknolojisi ile sert bir çizgi çeken İtalyan Serengeti, her yaştan kullanıcının zevkine hitap eden modelleri ile tüm giyim kombinlerine de uyum içinde eşlik ediyor. Kadınların vazgeçemediği feminen stilin korunmasında önemli rol oynayan, renk ve model seçenekleri ile tutkunlarına alternatifler sunan marka; kararlı ve güvenilir formuyla kullanıcıya karakteristik bir stil sunuyor. Giyimde kadınsı duruşu benimseyen ve feminen modadan kopamayanların ilgisini çeken tasarımlar kullanıcıya şıklık ve kaliteli görüşte maksimum fayda sunuyor.
 
Serengeti Ant Optik distribütörlüğü ile Türkiye’ye geliyor ve seçkin optik mağazalarda satışa sunuluyor.
http://antoptik.com/
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.