REİS GIDA'DAN TEŞEKKÜRLER BABA

REİS GIDA'DAN TEŞEKKÜRLER BABA
Yaşamımız boyunca tutunduğumuz en kuvvetli dalın baba olduğunu belirten Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis Yorgun, 'Babaların çocukları için yapamayacağı hiçbir fedakarlık yoktur' dedi.
Baba güven verendir. Sevginin ruhunu bize aktaran emeğin ve güvenin simgesidir. Çocuğunun elinden tutan babanın güçlü eli, çocuğa her zaman kendini güvende hissettirir.  Babalar çocukları için her zaman  şevkattir, kahramandır, rol modeldir. Çocuklarının geleceği için yorulmadan çalışan, onlara emek ve sevgi veren babalarımıza sadece bir günü değil her günü önemli hissettirelim.
Yaşamımız boyunca tutunduğumuz en kuvvetli dalın baba olduğunu belirten Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis Yorgun babaların çocukları için yapamayacağı hiçbir fedakarlık yoktur. Babam benim için idol ve rol model olmuştur. Babamdan aldığım cesaret ve güven iş yaşamımda kararlı adımlarla ilerleyebilmemi sağlamıştır.  Özgüveni arttıran çocuğunu sevgisi ile yücelten babalarımızı her daim baş tacı yapmamız gerekir. Bugün biz aile şirketi olarak, ablam ve ben babamdan aldığımız güç ile ilerliyor,  gelecek nesile bu bayrağı verirken aynı gücü bizlerde onlara sağlayabilmek için çalışıyoruz.
Çocuklarından şevkati esirgemeyen, çocuklarının başarısı için her türlü maddi ve manevi fedakarlığı yapan, onların başarısıyla gurur duyan babalarımıza evlatlar olarak çok şey borçluyuz. Oflamadan büyük bir fedakarlıkla her dediğimizi yapan tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.
Reis Gıda bu anlamlı günde sosyal medya kampanyası yaparak babalarına teşekkür etmek isteyen herkesi, ‘Teşekkürler Baba’ sloganı eşliğinde bir video çekmeye davet ediyor. Aslında birçok sebep var babalarımıza teşekkür etmemizi gerektiren, siz hangisinden başlamak istersiniz.
Reis Gıda, şehit olan ve aramızdan ayrılan babalarımız başta olmak üzere; tüm babaların Babalar Günü’nü kutlamaktadır.
YENİGÜN / İSTANBUL 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.