RAMAZANA LEZZETLİ VEDA

RAMAZANA LEZZETLİ VEDA
TAB Gıda güvencesi altında faaliyetlerine devam eden Popeyes, Arby’s ve Sbarro; Ramazan ayına özel olarak hazırlanan ekonomik ve doyurucu “Ramazan Menü”leri ile İstanbul’da bulunan restoranlarında tüm İstanbulluları lezzetiyle de fiyatıyla da şahane iftarlara davet ediyor.

Türkiye’ye tavuğu sevdiren, Türkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri Popeyes; “Etçiyiz Biz” diyenlerin vazgeçilmez adresi Arby’s ve nefis İtalyan lezzetlerini misafirleri ile buluşturan Sbarro Ramazan ayına özel ekonomik ve doyurucu menüler hazırladı. Lezzetli ve doyurucu menüler sadece 20,95 TL’lik uygun fiyatıyla İstanbul’da bulunan restoranlarında İstanbullu lezzet tutkunlarıyla buluşuyor.

İftar sofralarını şenlendiren tüm menülerde su ve çay olmazsa olmaz olarak yer alırken; Popeyes Chicken Deluxe Menü: Orta Boy Baharatlı Tavuk Pilav ve 6’lı Nuggets ile; Arby’s Steak Soslu Roast Beef Menü: Orta Boy Tırtıklı Patates + Orta Boy içecek+ Cooly’s yahut Çikolatalı Sufle ile; Sbarro Ramazan Menü ise Çorba + dilediğiniz Orta Boy Pizza + Orta Boy İçecek+ Su ve Çay ile sunuluyor. Tüm menüler 20,95 TL’lik fiyatıyla ramazan sofralarını şenlendirirken İstanbullu lezzet tutkunlarına Ramazan ayına lezzetli veda etme fırsatı sunuyor.

Paket serviste geçerli olmayan Ramazan Menüsü, Havalimanları hariç tüm restoranlarda, 19:00 – 22:00 saatleri arasında servis ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.