Naracamicie'de Sonbahar-Kış koleksiyonu...

Naracamicie'de Sonbahar-Kış koleksiyonu...
Dünyanın önde gelen lüks İtalyan gömlek tasarımcısı ve üreticisi Naracamicie; Milano, Londra, Paris, Tokyo ve Sidney’den sonra, Nişantaşı’ndaki mağazası ile Türk moda severlerin tercihi oluyor.

Trendleri kişisel tarzıyla birleştirmek isteyen moda severlere, sıradışı bir şıklık sunan Naracamicie, iş ve sosyal hayatın her anına hitap eden eşsiz gömlek tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

 

Dünyada kadın ve erkek gömleğinde seçkin çizginin adı Naracamicie’nin, Sonbahar- Kış Koleksiyonunda, başka hiçbir markada göremeyeceğiniz kadar, gömlek ve bluz tasarımları yer alıyor. En iyi İtalyan kumaşlardan yapılan kaliteli, zarif ve şık yüzlerce tasarım bulunuyor.

 

Naracamicie’nin Sonbahar- Kış Koleksiyonunda, kış klasiği olan siyah, gri ve koyu renklerin yanı sıra; gülkurusu, mavi, yeşil, kırmızı gibi canlı renklerden oluşan geniş bir renk yelpazesi var. 12 ayın vazgeçilmezi olan beyaz gömleğin de, çok farklı çeşit ve tasarımları mevcut.

 

Kadınlarda, siyah- beyazın bir arada olduğu farklı gömlek- bluz modelleri ve vücuda oturan kesimler ağırlıkta olmakla birlikte, daha salaş modellerde var. Kol ağzı ve yakalarda dantel detaylı modeller, bu sezonun favorileri arasında gösteriliyor.  

 

Erkeklerde, klasik modellerin yanı sıra, gece farklılık yaratacak sıradışı tasarım ve desenler yer alıyor.  

 

Naracamicie’de gömlek fiyatları: 195 TL ile 300 TL arasında değişiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.