Müşteri memnuniyeti en iyi yöneten marka: Atasun Optik

Müşteri memnuniyeti en iyi yöneten marka: Atasun Optik
Atasun Optik, Şikayetvar.com tarafından düzenlenen Türkiye’nin müşteri memnuniyetini ölçen ilk ve tek yarışması A.C.E Awards’da, sektöründe birincilik ödülünün sahibi oldu.
Türkiye’nin ilk ve tek müşteri memnuniyetini ölçen yarışması Achievement in Customer Excellence (A.C.E) Awards ödülleri bu yıl beşinci kez sahiplerini buldu. Ulusal ve uluslararası markaların Sikayetvar.com’da yer alan gerçek şikayetlerinden oluşturulan Müşteri Deneyimi Endeksi ile değerlendirildiği, sektörün birincilerinin belirlendiği yarışmada 22 kategoride 39 markaya ödül verildi.

ACE Awards Diamond ödülünün sahibi olan Atasun Optik adına ödülü alan Müşteri İlişkileri Yöneticisi Seval Durmuş; “Garanti süreleri, iade koşulları, ücretsiz bakım gibi birçok konuda fark yaratmak, daha iyi olmak için çalışıyoruz. Müşterilerimizin bize 7/24 ulaşılabileceği bir altyapı ile hizmet veriyoruz. “%100 Mutlu Müşteri” hedefi ile hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızı bu ödülle taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz; şikayetleri en etkin şekilde yöneterek, müşteri sadakatini sürdürülebilir kılmak. Çalışmalarımızın her alanında müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşterilerimizin kalbinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.