Kingston'dan Babanıza Hediye Önerileri

Kingston'dan Babanıza Hediye Önerileri
Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston, Babalar Günü yaklaşırken uygun bütçeyle hem işlevsel hem de teknolojik özel bir hediye almak isteyenler için önemli alternatifler sunuyor.

Android akıllı telefonlar ve tabletlerin depolama alanını arttıracak çift arayüzlü DataTraveler microDuo ve hem harici şarj cihazı olarak kullanılabilen hem de USB bellek veya SD karttaki verileri mobil cihaz üzerinden kablosuz olarak görüntülemeyi sağlayan MobileLite Wireless Babalar Günü’nün en iyi teknolojik hediye alternatiflerinden olacak. Kingston DataTraveler microDuo USB belleğin 16GB kapasiteli modeli KDV dahil 29,90 TL ve MobileLite Wireless da KDV dahil 149 TL’lik fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

 

Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, yaklaşan Babalar Günü’nde babasına teknolojik bir sürpriz yapmak isteyenler için özel hediye alternatifleri sunuyor. Android akıllı telefonlarla ve tabletlerle kullanılabilen Kingston DataTraveler microDuo USB bellek, hem işlevselliği hem de uygun bütçesiyle dikkat çekiyor. Harici depolamadan fazlasına ihtiyacı olanlar içinse hem USB bellek veya SD karttaki verileri kablosuz olarak mobil cihazdan görüntülemeye yarayan hem de harici şarj ünitesi olarak da kullanılabilen MobileLite Wireless, teknolojik hediye arayanların beğenisine sunuluyor.

 

Kingston microDuo, akıllı telefonundaki ya da tabletindeki dahili hafızanın yeterli olmamasından yakınan babalar için mükemmel bir hediye olacak. Akıllı telefonların ve tabletlerin hafızasını 64GB’a kadar arttırabilen microDuo, çift arayüze sahip olması sayesinde PC üzerinden de kullanılabiliyor. 8GB, 16GB, 32GB ve 64GB depolama seçenekleriyle gelen DataTraveler microDuo, 5 yıllık garanti desteğiyle de beğeni topluyor.

 

Kingston’ın yenilikçi ürünü MobileLite Wireless ise teknolojik babalar için mükemmel yol arkadaşı olacak bir cihaz. SD kart ya da USB bellekteki verilerin kablosuz olarak akıllı telefon ya da tablet üzerinden okunabilmesini/izlenebilmesini sağlayan MobileLite Wireless, ayrıca harici şarj özelliğine de sahip olmasıyla telefonların bataryasını hiçbir zaman yarı yolda bırakmıyor. Aynı anda üç kullanıcı tarafından kullanılabilen MobileLite Wireless, 5 saate kadar kesintisiz veri akışı sağlayabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.