İnternetin en ballı adresi açıldı

İnternetin en ballı adresi açıldı
Balparmak’ın yenilenen internet sitesi www.balparmak.com.tr’de artık online alışveriş imkanı da var. Sitede, Balparmak’ın zengin ürün gamında yer alan klasik süzme çiçek ve çam ballarının yanı sıra monoflora ve yöresel ballar gibi niş ürünler, arı ürünleri ile doğal şifalı bitki karışımlardan oluşan Apitera serisi, BallıMix ve Katla Balla da satışa sunuluyor.

Türkiye’nin her yerinden özenle seçilen, en az 92 doğallık testinden geçerek doğallığından ve saflığından emin olunan Balparmak ürünlerine ulaşmak artık çok daha kolay. Balparmak’ın yenilenen internet sitesi www.balparmak.com.tr’den ulaşılabilenE-mağaza’da klasik süzme çiçek ve çam balları, Monoflora ve Yöresel serileri, ballı fındıklı ezme BallıMix’i, Katla Balla ve çocuk ürünlerinin yanı sıra arı ürünleri karışımından oluşan Apitera serisinin kavanoz ürünlerini bulmak mümkün. Aynı zamanda arıların mucizevi salgısı propolis ile doğal şifalı bitkilerin buluştuğu ApiteraZen, ApiteraUp ve ApiteraMind ürünleri de yine E-mağaza’dan tüketicilerle buluşuyor.
Balparmak’ın online mağazasına üye olan tüm tüketicilere yüzde 15 indirim uygulanıyor, 100 TL ve üzeri alışverişlerde ise kargo ücreti alınmıyor. Ayrıca belirli kategorilere özel pek çok avantajlı kampanya da yine www.balparmak.com.tr adresinde tüketicileri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.