BÜYÜK İNDİRİM BAŞLADI!

BÜYÜK İNDİRİM BAŞLADI!
Yaz sezonu koleksiyonlarını müşterilerine heyecan verici indirimlerle sunan Boyner’de sürprizler devam ediyor. Boyner sezonun ve dünya moda markalarının kadın, erkek, çocuk koleksiyonlarında sunduğu milyonlarca üründe %50’ye varan indirim kampanyasıyla müşterilerini Boyner ve boyner.com.tr’ye davet ediyor. Ayrıca Axess ya da CardFinans’a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığı sunuyor.

Boyner özel tasarım ekibi tarafından tasarlanan Fabrika, House of Camellia, Black Pepper, Limon Company, Miss Guided ile çiçek desenli, asimetrik kesimli uzun elbiseler, tulumlar, askılı bluzlar, chino pantolonlar, şortlar tatil ihtiyaçlarınız için alternatifler sunuyor. Erkekler için Pierre Cardin, North of Navy, Cotton Bar, Dockers, Fabrika gömleklerde marin çizgiler, beyaz, lacivert ve mavinin huzur veren uyumu göze çarpıyor. Fit kalıplar, rengarenk kumaş ayakkabılar ve espadriller, deniz ve gözyüzü renkleriyle uyumlu ceket ve pantolonlar erkeklerin yaz stiline eşlik ediyor. Rengarenk tasarımlarıyla çocukların favorileri Limon Kids, US Polo, Benetton, Koton Kids, Soobe, Pink & Orange, Limon Company, North Of Navy, Funky Rocks yaz koleksiyonları çocukların tatil heyecanını mutluluğa dönüştürüyor.

Büyük Boyner İndirimi’nde gömlekler 19.90 TL’den, pantolon ve elbiseler ise 29,90 TL’den başlayan uygun fiyatlarla. Yaz modasına dair her şeye, sezon içinde kaçırdığınız, aklınızda kalan ürünlere ve tatil ihtiyaçlarınıza Büyük Boyner İndirimi ile sahip olmanın şimdi tam zamanı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.