15 Günde 15 Mağaza DeFactoseverler İle Buluştu

15 Günde 15 Mağaza DeFactoseverler İle Buluştu
Perakende tekstil sektörünün Türkiye’deki önemli markalarından DeFacto, hizmet noktalarını artırmaya devam ediyor. 15 gün içinde 15 mağaza açan DeFacto, Türkiye’nin dört bir yanında sevenleri ile buluşuyor. 2014 yılı sonuna kadar yurt içi ve dışında 263 mağazaya ulaşacak.

Perakende tekstil sektöründe çalışmalarını sürdüren DeFacto, Akdeniz Modası’nın dünyadaki ve Türkiye’deki öncü markası olma vizyonu çerçevesinde yatırımlarını sürdürüyor. Marka, son olarak 15 gün içinde Türkiye’nin dört bir yanında 15 mağaza açarak müşterileri ile daha yakın olmak için büyük bir adım attı.

 

2003 yılından bu yana perakende tekstil sektöründe yaptığı büyük yatırımlar ve ‘rahatlık’ mottosu ile dikkat çeken DeFacto, Amasya Cadde, Armoni Park AVM, Batman Park AVM, Diyarbakır Ceylanpark, Fethiye Erasta AVM, Gebze Center, İzmir Efesus AVM, İzmir Karşıyaka, Kars Cadde, Kayseri Park AVM, Kırıkkale Podium AVM, Kütahya Sera AVM, Mall Of İstanbul, Merzifon Cadde ve Osmaniye 328 AVM’de 15 günde 15 mağaza açtı. Toplam 11 bin 719 metrekarelik yeni mağazalarıyla müşterilerine hizmet verecek olan DeFacto, 211 mağazaya ulaştı.

 

Yıl sonuna kadar yurt dışında  Kazakistan’da 15, Irak’ta 10, İran’da 4, Mısır’da 2, Azerbaycan’da 3, Belarus’da 2 mağazaya ulaşmak isteyen DeFacto, rahatlık ve şıklığı bir arada tüm dünyaya ulaştırmayı hedefliyor. Defacto Perakende Grup Başkanı İhsan Ateş,  ‘15 gün içinde Türkiye’nin dört bir yanında, toplamda 28 basketbol sahası büyüklüğünde 15 mağaza açtık. 2014 yılı itibariyle 38 yeni mağaza açtık ve yıl sonuna kadar sonunda 263 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Perakende sektörünün Türkiye’de gelişmesi ve dünyada yerini sağlamlaştırması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  10 yıl içinde 10 ülkede markalaşarak gerçek bir dünya markası olma hedefi ile yolumuza devam ediyoruz’ dedi.

 

Kurulduğu 2003 yılından bu yana rahatlığından ödün vermeden, her ortamda şık ve modern görünmek isteyenlere uygun koleksiyonlar tasarlayan DeFacto, müşterilerine daha yakın olabilmek ve daha fazla lokasyonda hizmet verebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.