Türk Pop Müziği'ne yeni bir ses ve yorum

Türk Pop Müziği'ne yeni bir ses ve yorum
Hem oyunculuğu hem stand upcılığı ile çok konuşulan ,adından söz ettiren İzmirli Güzel Gülgökçe Korkmaz'ın VAR YA DA YOK single albümü tüm dijital platformlarda müzik severlerin beğenisine sunuldu.
Magazin gündemi son zamanlarda Ünlü Oyuncuların şarkıcılık performanslarını değerlendire dursun...Hem oyunculuğu hem stand upcılığı ile çok konuşulan ,adından söz ettiren İzmirli Güzel Gülgökçe Korkmaz, yine yaptı yapacağını... 19 Mart Salı günü DMC  etiketiyle VAR YA DA YOK single albümü tüm dijital platformlarda  müzik severlerin beğenisine sunuldu.  Hafif - Batı müziği, Pop tarzı ve 90lar esintisi ile şarkı bu yaz çok konuşulacak gibi... Dinleyenlerden "Sende ne cevherler varmış " dedirtiyor. 

Eğitimli sesi ile sahne performansına ılımlı, deneyimli oyuncu Korkmaz"ın en büyük hayali kendi bestelerini hayata geçirip, daha uzun yıllar müzik sektöründe var olabilmek...  PLAYBACK SANATÇISI OLMAK İSTEMİYORUM diyen Gül gökçe,  canlı sahne performans ve repertuvar hazırlıklarına şimdiden başladı.  Kendine has ses rengi ve yorumlama tarzı dikkat çekiyor... Türk pop MÜZİĞİNE YENİ BİR soluk kazandıracağını düşünüyoruz.  Başarılar seninle olsun Gülgökce Korkmaz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.