'Şifreni Biliyorum! Ama korkma! Bu herkesle paylaşabileceğin tek şifre! Ve bu kitapta gizli!'

'Şifreni Biliyorum!  Ama korkma! Bu herkesle paylaşabileceğin tek şifre! Ve bu kitapta gizli!'
Diyor Zeynep Tarhan Muslu ve Alfa Yayınları’ndan çıkan ilk kitabı Renk Şifresi’yle kişisel renk skalanızı kalıcı olarak çözüyor! Hayatınız boyunca asla değişmeyen renk tonlarınızı nasıl bulacağınızı size “uygulamalı olarak” öğretirken sizi renklerin büyülü dünyasına doğru eğlenceli yolculuğa çıkarıyor.

Renk Şifresi parmak izi gibidir! Hayatınız boyunca asla değişmez. Onu görmezden gelmeyip onunla işbirliği yapmak, onu teknik olarak doğru tanımlayabilmek ve kullanmak muhteşem bir şeydir!

Nasıl mı?

Bu şifreyi bilmek hayatınızı çok kolaylaştırır, sizi hızlandırır, güzelleştirir ve enerjinizi yükseltir. Tasarrufludur, az para ve az zaman harcatır.

Renk Şifresi birçok konuyu çözer;

• Hangi tonda kıyafetler seçeceğinizi, bu kıyafetlerin formlarının nasıl olması gerektiğini, nasıl aksesuarlarla kombinleyeceğinizi, nasıl materyaller seçmeniz gerektiğini anlatır.

• Mücevherlerinizin ne tür taşlarla hangi tonda maden kullanılarak nasıl formlarda üretilmesi gerektiğini bilir.

• Bununla da kalmaz, saçınıza ve makyajınıza da karışır. Saçınızı nasıl kestireceğiniz, nasıl boyatacağınız, hangi tonda hangi renk uygulamalarını yaptırabileceğiniz.

•   Makyajınızın renk tonlarının yanı sıra uygulamasında nasıl olması gerektiği gibi konuları da bilir.

•  Bu da yetmez. Evinizin, ofisinizin, dekorasyonuna da karışır. Yapı malzemelerinden aksesuara varıncaya kadar nerede ne kullanmanız gerektiğini size anlatır.

Kısacası Renk Şifresi hayatınızdaki tüm renkli kararlarla ilgili ne “yapmanız” ve ne “yapmamanız” gerektiğini bilmenizi sağlar.

RENK ŞİFRESİ kitabı, renklerin dilini öğrenmek isteyenlerin ilk rehberi olacak!

Kendi gökkuşağınızı yaratmaya hazır mısınız? 

Kitaptan:

Size, kendinize ait dev bir gökkuşağınız olduğunu söylesem?

*O gökkuşağı tüm renklerin size özel tonlarını içeriyor.

*Onun içindeki renk tonları sizi çevrelediğinde daha iyi görünüyor ve daha iyi hissediyorsunuz.

*O renk tonları sizi desteklediğinde nokta atışı en doğru imajı veriyorsunuz.

*O gökkuşağı sizi hızlandırıyor; stilinizi, saçınızı, makyajınızı çok daha az para ve zaman harcayarak oluşturuyorsunuz.

Zeynep Tarhan Muslu Hakkında:

Zeynep Tarhan Muslu, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’ni  ve Royal Academy of Dancing eğitimlerini, klasik bale ve modern dans üzerine, tamamladıktan sonra sırasıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi Ana Bilim Dalı’ndan mezun olmuştur.

Henüz üniversitedeyken moda editörlüğü kariyerine başlayan Zeynep Tarhan Muslu; 2005 yılından itibaren birçok yerli ve yabancı markayla stylist ve kreatif direktör olarak çalışmıştır.

Dergicilik kariyerine paralel olarak 2008 yılından itibaren yurt içi ve yurt dışı modern sanat sergilerinde asistan küratör olarak görev almış ve 2012 yılında kendi sergi projesi olan Edito’yu Mercedes Benz Fashion week kapsamında gerçekleştirmiştir.

Nisan 2015’ten beri kurucu ortağı olduğu yenilikçi kişisel gelişim tekniklerinin geliştirilerek profesyonel ekiplerce uygulandığı ReCrea Academy’de çalışmalarını yürütmektedir. Yine ReCrea Academy bünyesi altında Renk Şifresi seansları, kurumlar, üreticiler ve bireyler için renk eğitimleri, satış odaklı renk üretim çözümleri ve renk odaklı prodüksiyon hizmetlerine de devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.