Mezopotamya Güzeli Gülgökçe Kormaz

Mezopotamya Güzeli Gülgökçe Kormaz
Sevilen oyuncu ve çiçeği burnunda şarkıcı Gülgökçe Korkmaz geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da muhteşem bir organizasyonda sunuculuk yaptı.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen  "Mezopotamya Mücevher Fuarı" nda 1,5 ton altın ve mücevher görücüye çıktı.  Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası"nca TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi"nde açılış konuşması ve protokol sunumu gerçekleşti.  Kuyumculuk ve mücevher alanında üretici,  toptancı  ve ihracatçı firmalar buluştu. 

Yıllardır başarılı organizasyonlarıyla kuyumculuk sektörüne yeni açılımlar kazandıran Sereks Fuarcılık, protokol açılışından bir sonraki gün özel gala yemeği ve defile organizasyonu düzenledi.  Bu özel gecenin sunumunda da yer alan Gülgökçe Korkmaz,  Diyarbakırlılardan tam not aldı. 

Plaket sunumlarından sonra , basta ana sponsor Nuzar Kuyumculuk, Zerya Gold olmak üzere  Yöresel kıyafetlerde  Elif Gold, Şanlı Urfa" dan Kılıç Kuyumculuk  ve İstanbul"dan katılım  gösteren Cemcem Kuyumculuğun  mücevher defilesinde yine  Türkiye"nin popüler modellerinden Elif Ece Uzun, Cansu Taşkın,  Ece Gürsel,  Günay Museyeva  gibi ünlü isimler podyumda boy gösterdi.  Organizasyon Halim Dündar tarafından başarıyla gerçekleştirildi.

Sevilen sanatçı Gülgökçe Korkmaz; "Diyarbakır ve burdaki insanların misafirperverliğini çok sevdim. İleriki tarihlerde şarkılarım ve orkestramla birlikte burda konser vermeyi çok isterim."  şeklinde açıklamalarda bulundu.  Kırmızı elbisesiyle  göz kamaştıran İzmir"li güzel Gülgökçe şu sıralar, yeni şarkısının uğuruyla beraber Türkiye"nin çeşitli illeriyle radyolar aracılığıyla etkileşim halinde olduklarını ve şarkısı  "Var Ya Da Yok"  için güzel dönüşler almanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.