İki Müzik Devi, Kadınlar İçin Söyledi

İki Müzik Devi, Kadınlar İçin Söyledi
Türk sanat müziğinin iki dev ismi Emel Sayın ve Ahmet Özhan, Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programı kapsamında Arenamega’da konser verdi.

Aşk-ı Muhabbet ismini verdikleri özel konser programıyla sahne alan ikiliye, Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi. Konseri Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Ak Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz de izledi.

‘MAVİ BONCUK’ U ÇOCUKLARLA SÖYLEDİ

 

İlk olarak sahneye çıkan Ahmet Özhan "Rüzgar Söylüyor" isimli şarkıyla konserin açılışını yaparak, Türk sanat müziğinin ölümsüz eserlerini seslendirdi.  Ardından sahne alan Emel Sayın ise beyaz kostümüyle göz kamaştırdı. Birbirinden güzel şarkıları Küçükçekmeceliler için seslendiren Sayın, Mavi Boncuk’ şarkısını çocuklarla birlikte kadınlar için okudu.

Tüm kadınların gününü kutlayan Sayın, repertuarında yer verdiği "Huysuz ve Tatlı Kadın" isimli parçayı da kadınlara armağan etti.

Konser sonunda ikili, ‘Bak Yeşil Yeşil’ şarkısını birlikte söyleyerek, dinleyenleri mest etti. Arenamega"yı sanatseverlere kazandıran Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay"a teşekkür eden Ahmet Özhan ve Emel Sayın’a ; Başkan Yeniay "da günün anısına çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.