Genç şarkıcıdan olay sözler

Genç şarkıcıdan olay sözler
''Evet Ne Söylüyorduk?'' adını verdiği sahne projesiyle kitleleri peşine takmayı başaran genç şarkıcı Ayçin Asan, önceki gece Beşiktaş'ta ünlü bir performans mekanında hayranları ile buluştu. Sahnesine 'Beni Vur' parçası ile başlayan Asan, kendisini dinlemeye gelen sekizyüz kişiye tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.
Puantiyeli elbisesi ve saçına taktığı kırmızı gül ile dikkat çeken Ayçin Asan, özellikle Yıldız Tilbe"nin "Dayan Yüreğim" ve "Emi" şarkısındaki performansıyla herkesi ayağa kaldırdı. Zaman zaman dinleyicileriyle sohbette eden genç şarkıcı, ""Son günlerde bir kürk muhabbetidir almış başını gidiyor. Ne Diva çinçilasından vazgeçiyor, ne de bunu fırsat bilen bazı ekran hayvan severleri durumdan vazife çıkarmaktan. Hayatı boyunca altında bir koyun postu bile olmayan bizlerse oturmuş kim kimi yiyecek izliyoruz. Hanımefendiler, beyefendiler... Bu mevzu Nasreddin Hoca"nın ye kürküm ye fıkrasına dönmüştür. Siz iyisi mi hayvanları da insanları reyting kaygısı gütmeden çok sevin."" sözleriyle son günlerin trend polemiği hakkında ilginç bir açıklamaya imza attı.

Bu sözlerinin ardından alkış yağmuruna tutulan Ayçin Asan, yaklaşık iki saat kaldığı sahneden yine alkışlar eşliğinde indi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.