'Caz festivali büyük bir mücadeledir'

'Caz festivali büyük bir mücadeledir'
Müzisyen Kemal Günüç, 'Afyon'da bir caz festivali olduğunu artık bütün Türkiye öğrendi. Gerçekten büyük bir özveriyle devam eden ve gittikçe de değeri artan bir festival.' dedi.

Müzisyen Kemal Günüç, Türkiye"de düzenlenen tüm caz festivallerinin bir mücadele anlamına geldiğini söyleyerek, "Bu mücadeleyi yürüten şehirlerden biri Afyon"dur. Afyon"da bir caz festivali olduğunu artık bütün Türkiye öğrendi. Seneye 20. yılını kutlayacak. Gerçekten büyük bir özveriyle devam eden ve gittikçe de değeri artan bir festival. Buraya gelen sanatçılar artık festivale katılmak için birbirleriyle yarışıyor." dedi.

Hüseyin Başkadem"in genel sanat yönetmenliğini üstlendiği, "19. Afyonkarahisar Caz Müzik Festivali" müzikseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Ev sahipliğini kültür turizmine değer katmayı hedefleyen NG Afyon"un gerçekleştirdiği festivalde, yerli ve yabancı birçok caz sanatçısı performans sergiliyor.

Festivalin ilk gününde sahne alan Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Şefi Kemal Günüç, festivali ve müzikal çalışmalarını AA muhabirine değerlendirdi.

"Gittikçe değeri artan bir festival"

Günüç, Türkiye"de düzenlenen tüm caz festivallerinin bir mücadele anlamına geldiğine işaret ederek, "Bu mücadeleyi yürüten şehirlerden biri Afyon"dur. Afyon"da bir caz festivali olduğunu artık bütün Türkiye öğrendi. Seneye 20. yılını kutlayacak. Gerçekten büyük bir özveriyle devam eden ve gittikçe de değeri artan bir festival. Buraya gelen sanatçılar artık festivale katılmak için birbirleriyle yarışıyor." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.