Burcu Güneş yıllar sonra itiraf etti

Burcu Güneş yıllar sonra itiraf etti
Türk pop müziğinin sevilen sesi Burcu Güneş, TRT Fm’den Banu Karakuş’un konuğu oldu. Güneş, radyo programında yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Sahneye ilk kez 12 yaşında çıktığını söyleyen güzel şarkıcı, “Rahmetli babam, gitaristi olduğu bir gecenin orkestra provasına beni de götürmüştü. Mekanı cennet olsun, kalipso kralı lakaplı ünlü müzisyen Metin Ersoy’un vokalisti rahatsızlanınca telaşla ‘vokal yok ne yapacağız” dediler. Prova esnasında sahnede tumba çalıp perküsyon aletleri ile eşlik ediyordum. Orkestradaki müzisyenler espriyle ‘Burcu söyler’ deyince gözler bana çevrildi. Çok heyecanlanmıştım, evet o gece ilk kez sahneye çıktım” dedi. 

"Masa örtüsünden elbise yaptım"

Babası Ali Güneş ve Metin Ersoy ile ilk sahne deneyimini yaşayan şarkıcı, şaşırtıcı ve sevimli bir itirafta bulundu. “Gece için hazırlanan, müziğin konseptine uygun dekorlar ve masa örtüleri vardı. Ne giyeceğimi düşünürken animasyon ekibinden biri çiçekli masa örtülerini gösterdi. Ben de masa örtüsünden kendime elbise yaptım” diyen Burcu Güneş, örtüyü kesip biçip kısa sürede kendisine sahne elbisesi hazırladıklarını anlattı. 2001 yılında vefat eden babasını ve eski günleri yad eden Güneş, canlı yayında duygulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.