Bodos'ta Yaza Merhaba Partisi Düzenlendi

Bodos'ta Yaza Merhaba Partisi Düzenlendi
Sultanahmet Ahırkapı sahilindeki Bodos Balık& Selanik Mutfağı’nda, 3 Haziran tarihinde, Hint ve Selanik ezgileri ve lezzetleri eşliğinde, görkemli ve coşku dolu bir yaza merhaba partisi düzenlendi.

Hint ve Selanik mutfaklarının seçkin yemeklerinin sunulduğu tadım gecesinde konuklar, birbirinden zengin mezeler, yemekler ve tatlılardan oluşan eşsiz lezzetleri tattı.

 

Eğlencenin ve lezzetin doruğa çıktığı gecede, Buziki ve Gitar canlı müziği eşliğinde, Sanatçı Fulya birbirinden güzel Yabancı Pop şarkılarını seslendirdi. Bayan misafirler, Hint kınası uygulamasına yoğun ilgi göstererek, sıraya girdi. Hint Dansları gösterisi, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. 

 

Vinod ustanın Hint mutfağı ve Semih ustanın Türk ve Selanik mutfağı lezzet şöleni tadanları büyüledi. 

 

Gecenin sonunda sevgi balonlarını uçuran konuklar, ülkemize ve dünyamıza sevgi ve barış dolu günler diledi.

 

Bodos Balık & Selanik Mutfağı’nda, eşsiz lezzetler sunuluyor

 

Ahırkapı Sultanahmet sahilinde Marmara Denizi’ne nazır konumlanan Bodos Balık & Selanik Mutfağı, sırtını İstanbul’un tarihi surlarına yasladığı çok özel bir mekanda bulunuyor. Bir yanda Marmara Denizi manzarasını, diğer yanda tarihi surları göreceğiniz restoranda, Selanik mutfağı ve deniz ürünlerinin lezzet şöleni var.

 

Her mezede benzersiz bir lezzet yolculuğuna çıkaran Bodos Balık & Selanik Mutfağı’nda; skordalia, caciki, kapya biber dolması, zencefilli karides, kalamata zeytin ızgara, sahanda karides, peynirli kalamar dolması, midyeli karidesli pilavın aralarında bulunduğu mezeleri mekana özel tariflerle tadın. Gözünüzün önünde açık mutfakta yapılan ve menüde farklı pişirme şekillerinde hazırlanan (buğlama, tava, marine, ızgara gibi) günün balığı, eşsiz lezzetiyle sunuluyor. İncir, kabak veya ayva tatlısını da yemeden ayrılmayın.

 

Marmara Denizi manzarası, tarihi surlar ve çiçekler içindeki açık mekanda 80 kişiye, kapalı mekanda 30 kişiye hizmet veren Bodos Balık& Selanik Mutfağı restoranında, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri buziki ve gitar canlı müzik bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.