Birbirinden güzel sürprizler bu baloda

Birbirinden güzel sürprizler bu baloda
Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur ev sahipliğindeki “Best Gift Fest Alışveriş Balosu” 11 Nisan Perşembe günü Çırağan Palace Kempinski’de ziyaretçilerini ağırlıyor. Ahlatcı Kuyumculuk sponsorluğunda ve Adnan Bostan Furniture katkılarıyla gerçekleşecek olan alışveriş balosu TOÇEV yararına gerçekleştirilecek. Tezhip sanatçısı Züheyde Gökçek klasik hat ve tezhip eserlerinin yanı sıra farklı bir konsept ile tasarladığı yepyeni koleksiyonunu ilk kez Best Gift Fest Alışveriş Balosu’nda sergileyecek.
Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur ev sahipliğindeki “Best Gift Fest Alışveriş Balosu” 11 Nisan Perşembe günü  Çırağan Palace Kempinski’de ziyaretçilerini ağırlıyor. Ahlatcı Kuyumculuk sponsorluğunda ve Adnan Bostan Furniture katkılarıyla gerçekleşecek olan alışveriş balosu TOÇEV yararına gerçekleştirilecek. Tezhip sanatçısı Züheyde Gökçek klasik hat ve tezhip eserlerinin yanı sıra farklı bir konsept ile tasarladığı yepyeni  koleksiyonunu ilk kez Best Gift Fest Alışveriş Balosu’nda sergileyecek.

Geleneksel hale gelen ve 4.’sü gerçekleşecek olan alışveriş balosu, yerli ve yabancı yüzlerce markaya ev sahipliği yaparken, Fransız bahçesi konseptiyle de baharı karşılayacak. Çırağan Palace Kempinski Balo Salonu’nda gerçekleşecek olan etkinlikte baloya özel indirimler katılımcıları karşılarken renkli şovlarla da alışveriş keyfi ikiye katlanacak. Ayrıca Sanatçı Züheyde Gökçek “Sonsuz Sevgi” temalı sergisiyle baloya güzellik katacak.

 TOÇEV’in 25. yılına özel gerçekleşecek olan Best Gift Fest Alışveriş Balosu’nda Ebru Akel, Aslıhan Doğan, Emel Yıldırım, Saba Tümer, Naz Elmas, Meltem Tahrancı, Tina Sezer,  Arzu Ermiş gibi ünlü isimler stant açacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.