Güncel Plastik hurda fiyatları 2023 Pet şişe hurda 1 kg fiyatı ne kadar?

Güncel Plastik hurda fiyatları 2023 Pet şişe hurda 1 kg fiyatı ne kadar?
Güncel hurda fiyatları 2023 yılında, geçen senelere göre değişiklik göstermeye başladı. Peki güncel plastik hurda ve pet şişenin kg fiyatı nedir? Plastik hurda fiyatları kaç paradır? 1 kg pet şişe ne kadar? Plastik kilosu kaç TL 2023? Plastik bidon hurda fiyatı Plastik şişe hurda fiyatı Sert plastik hurda fiyatı Plastik boru hurda fiyatı Siyah plastik kasa Hurda Fiyatları Amasya plastik hurda fiyatları Plastik kasa Hurda Fiyatları Pimapen hurda fiyatı

Değişen fiyat aralıkları ise hem bireysel müşterileri hem de işletmeleri konu hakkında araştırma yapmaya yönlendirmiştir. Vatandaşlar evlerinde çıkan plastik atıkları yani plastik hurdaları ekonomiye kazandırmak için araştırmaya başladı. Peki güncel plastik hurda ve pet şişenin kg fiyatı nedir? Plastik hurda fiyatları kaç paradır? 1 kg pet şişe ne kadar? Plastik kilosu kaç TL 2023?   Plastik bidon hurda fiyatı Plastik şişe hurda fiyatı Sert plastik hurda fiyatı Plastik boru hurda fiyatı Siyah plastik kasa Hurda Fiyatları Amasya plastik hurda fiyatları Plastik kasa Hurda Fiyatları Pimapen hurda fiyatı? İşte ayrıntılı plastik hurda fiyatları...

PET ŞİŞE FİYATLARI

Hurda pet şişe fiyatları, 2023 yılında kilogram başına 2.30 TL’dir. Hurda pet şişe fiyatları, 2023 yılında hurda polipropilen moblen için 2.30 TL’dir.

SIKÇA SORULAN SORULAR:

Kaç Adet Pet Şişe 1 Kg Gelir? 90 adet pet şişe yaklaşık 1 kg etmektedir.

PLASTİK HAMMADDE FİYATLARI

LDPE              1,350- 1,400

LLDPE            1,250-1,300 

HDPE              1,250-1,300

PPH                 1,250-1,300

PPC                 1,350-1,400

PPR                 1,450-1,500

GPPS               1,700-1,750

HIPS               1,750-1,800

ABS                2,000-2,050

PLASTİK HURDA FİYATLARI

Moblen                       3,11₺/Kg

Abiyes                         3,50₺/Kg

Plastik Hammadde  12,16₺/Kg

Elteks                          3,50₺/Kg

HURDA NAYLON FİYATLARI

Hurda Şeffaf Beyaz Naylon   8.5 TL/KG

Hurda Renkli Naylon              6.80 TL/KG

Hurda Yıkamalık Naylon         1 TL/KG

Hurda Streç                              9.50 TL/KG

Karışık                                       3,50₺/KG

GÜNCEL HURDA FİYATLARI NASIL BELİRLENİR?

“Güncel hurda fiyatları nasıl belirlenir?” sorusu bu sektörde alışveriş yapan kişiler tarafından sıklıkla sorulur. Her sektörde olduğu gibi hurda fiyatlarının belirlenmesinde de birkaç faktör etkilidir. Bu faktörler genellikle şu şekilde sıralanır:

Global piyasalardaki metal fiyatları

Döviz kurları

Arz-talep dengesi

Eşyanın cinsi

Materyalin kalitesi

Güncel hurda fiyatları 2023 yılında özellikle dünya piyasalarındaki metal talebi ve üretimiyle ilgili olarak değişmeye başladı. Hurda metal fiyatları düşünüldüğünde ise global piyasalarda alüminyum, çelik, demir, bakır ve benzeri metallerin fiyatları önemli bir referans noktasıdır.

Bu materyallerin fiyatlarının belirlenmesinde başka bir önemli faktör döviz kurlarıdır. USD üzerinden işlem gören metal fiyatları, genellikle Türk lirası kuruyla bağlantılıdır. Türk lirasının değer kaybı metal fiyatlarını da etkiler ve arttırır.

İşlerin yoğunluğu sebebiyle demir hurdasının artması veya azalması fiyatları etkiler. Bu durum arz ve talep ile ilgilidir. Örneğin demir hurdası talebi çok yüksek olduğunda fiyatı da artmaktadır.

Hurda fiyatları, eşyanın cinsi ve kalitesi gibi faktörlere göre değişir. Farklı türde metaller farklı fiyatlara sahip olur. Aynı türdeki metallerin kalitesi de maliyeti etkileyen faktörlerdendir.

Hazırlanan bu liste piyasadan edinilen fiyatlar olup sizlerin bilgi edinmesi amacını taşımaktadır. Sitemizde belirtilen bilgilerin güncelliği veya doğruluğundan dolayı herhangi bir sorumluluk kabul edilmemektedir. Bu bakımdan ticari faaliyette bulunanların ilgili firmalardan fiyat almaları doğru olacaktır. Söz konusu plastikfiyatları için hazırlanan güncel Hurda Fiyat Listesi yaklaşık perakende alış fiyatları olup günlük olarak değişebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.