ÖSYM çöktü mü, neden açılmıyor? YKS tercih sonuç sayfası neden açılmıyor?

ÖSYM çöktü mü, neden açılmıyor?  YKS tercih sonuç sayfası neden açılmıyor?
Bugün merakla beklenen YKS 2023 tercih sonuçları nihayet açıklandı. Ancak heyecanla ÖSYM internet sitesi ve AİS sonuç açıklama sistemi üzerinden sonuçlara erişmeye çalışan birçok aday yoğunluk nedeniyle erişim sorunlarıyla karşılaşabiliyor. Bu durum tercih sonuçlarının ne kadar büyük bir ilgiyle beklendiğini bir kez daha gösteriyor.

ÖSYM çöktü mü Bugün merakla beklenen YKS 2023 tercih sonuçları nihayet açıklandı. ais.osym.gov.tr neden açılmıyor? Ancak heyecanla ÖSYM internet sitesi ve AİS sonuç açıklama sistemi üzerinden sonuçlara erişmeye çalışan birçok aday yoğunluk nedeniyle erişim sorunlarıyla karşılaşabiliyor. Bu durum tercih sonuçlarının ne kadar büyük bir ilgiyle beklendiğini bir kez daha gösteriyor.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte, birçok öğrenci sevinçlerini veya hayal kırıklıklarını paylaşırken, yaşanan erişim sorunları da gündemdeki yerini aldı. Peki, ÖSYM çöktü mü? İşte detaylar..

19 AĞUSTOS 2023 ÖSYM ÇÖKTÜ MÜ?

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, aşırı yoğunluktan dolayı ÖSYM'nin sitesi çöktü.

ÖSYM SİTESİ NE ZAMAN DÜZELİR?

ÖSYM tercih sonucu ekranının 1-2 saat içerisinde düzelmesi bekleniyor.

Son dakika! ÖSYM çöktü mü, açılmıyor mu? 19 Ağustos 2023 ÖSYM YKS tercih sonuç sayfası neden açılmıyor? YKS tercih sonucu e-devlet sorgulama...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.