AÖF, AUZEF ve ATA AÖF Sınavsız İkinci Üniversite Kayıt Tarihleri

AÖF, AUZEF ve ATA AÖF Sınavsız İkinci Üniversite Kayıt Tarihleri
AÖF, AUZEF ve ATA AÖF için sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu.Herhangi bir üniversitenin ön lisans ya da lisans bölümünde okuyan ya da mezun olan kişiler aynı alanda olmamak şartı ile sınavsız ikinci üniversite için başvurabilmektedir. İkinci üniversitede lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar, lisans ve önlisans programlarına başvurabilirken önlisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da önlisans programlarına başvurabiliyor. Peki, ikinci üniversite kayıt tarihleri ne zaman?

AÖF, AUZEF ve ATA AÖF için sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu. Herhangi bir üniversitenin ön lisans ya da lisans bölümünde okuyan ya da mezun olan kişiler aynı alanda olmamak şartı ile sınavsız ikinci üniversite için başvurabilmektedir. İkinci üniversitede lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar, lisans ve önlisans programlarına başvurabilirken önlisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da önlisans programlarına başvurabiliyor. Peki, ikinci üniversite kayıt tarihleri ne zaman? Detaylar haberimizde...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Kayıt Tarihi

AÖF ikinci üniversite kayıtları 21 Ağustos 2023 Pazartesi ile 16 Ekim 2023 Pazartesi tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Üniversitesi Açık ve UzaktanEğitim Fakültesi (AUZEF) Kayıt Tarihi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023 – 2024 başvuru ve kayıt işlemleri 7 Ağustos ile 7 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) Kayıt Tarihi

ATA AÖF ön kayıt işlemleri 5 Haziran 2023 ile 1 Ekim 2023 tarihleri arasında kayıt sayfası üzerinden yapılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.