Yıkanabilir selüloz kağıdından çanta üretiyor

Yıkanabilir selüloz kağıdından çanta üretiyor
Doğaya verilen zararı azaltmak için geri dönüşümlü malzemelerden seyahat, makyaj, sırt çantaları, cüzdanlar, dekorasyon objeleri üreten Ester Levi, tasarımlarını yıkanabilir, sıkıştırılmış selüloz kağıtlarıyla yapıyor.

Doğaya verilen zararı azaltmak için geri dönüşümlü malzemelerden tasarımlar yapan Ester Levi, yıkanabilir özellikli sıkıştırılmış selüloz kağıtlarıyla seyahat, makyaj, sırt çantaları ve cüzdanlar üretiyor.

Girişimci ve tasarımcı Levi,  yaptığı açıklamada, üniversite eğitiminin ardından tasarımcı olarak gittiği yurt dışında farklı malzemeler araştırdığını belirterek, edindiği tüm bilgi ve numunelerle İstanbul"a döndüğünü söyledi.

Levi, 2,5 yıldır Epidotte markasıyla faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ürünlerimizin tümü el yapımı ve kendi atölyemizde özenle dikiliyor. Malzemelerimizin tümü yurt dışından geliyor ve tüm tasarımlar bana ait. Koleksiyonu oluştururken ürünleri trendlere göre değil, taleplere göre değerlendiriyorum.

Renk çalışmaları ise sezon renkleriyle değil, tamamen benim ruh halime ve koleksiyondan ilham aldığım yerlere göre oluşuyor. Sistemin biraz dışında bir işleyişimiz var diyebilirim. Bu işin en sevdiğim yanı da bu zaten, farklı olmak, farklılık yaratmak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.