ViewSonic Full HD 3D Projeksiyon Alana PlayStation 3 Hediye!

ViewSonic Full HD 3D Projeksiyon Alana PlayStation 3 Hediye!
Dünyanın önde gelen görüntü teknolojileri üreticilerinden ViewSonic’in projeksiyon cihazı ailesine yeni bir ürün eklendi. Hem 3D Ready özelliği hem de Full HD görüntü kalitesi ile projeksiyon cihazlarında en üst sınırları belirleyen PJ7820HD, BrillantColor teknolojisi ile adeta görsel bir şölen sunuyor.

Hem ev hem de iş kullanımı için yüksek kalite sunan ViewSonic PJ7820HD’yi Vatan Bilgisayar’dan alanlara, oyun ve Blu-ray sinema keyfini doyasıya yaşamaları için PlayStation 3 ve 3D gözlük hediye!

 

ViewSonic projeksiyon ailesine yeni katılan PJ7820HD, 3D Ready özellikli Full HD görüntü kalitesi ile ev sinema sistemleri, ofis toplantıları, konferans salonları, sınıf ve derslik gibi alanlarda üst düzey görüntü kalitesi sunuyor. Eco-Mode ve Dynamic Eco teknolojileri ile hem çevre dostu ve hem de tasarruf noktasında avantaj sağlayan ViewSonic PJ7820HD, 8.000 saate varan uzun lamba ömrü ve 3000 ANSI lümen parlaklık değeriyle benzerlerinden düşük enerji tüketip yüksek parlaklık seviyelerine ulaşabiliyor.

 

BrillantColor teknolojisi ile yüksek renk kalitesi sunan ürün, 3D Blu-Ray Ready özelliği sayesinde herhangi bir Blu-Ray oynatıcıdan gelen görüntüyü maksimum kalite ve ViewSonic’in eşsiz görsel performansı ile yansıtıyor.

 

ViewSonic PJ7820HD projeksiyon cihazını Vatan Bilgisayar’dan satın alan kullanıcılara, tüm dünyada 80 milyondan fazla satılan PlayStation 3 oyun konsolu ve yanında bir adet 3D gözlük hediye! Binlerce oyun seçeneği ve Blu-Ray oynatıcısı ile tam bir eğlence istasyonu olan PlayStation 3, ViewSonic PJ7820HD ürünüyle birlikte geliyor! Bu eşsiz fırsatı kaçırmamak için yapmanız gereken Vatan Bilgisayar’da %31’lik indirim ile fiyatı 2999 TL’ye inen PJ7820HD projeksiyon cihazının siparişini vermek…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.